miércoles, 22 de enero de 2014

FIDEUS AMB COSTELLA / FIDEOS CON COSTILLA

Hola de nou, ja torno a ser per aquí!! Avui una recepta també d'hivern que com que ha fet dies de pluja i vent per aquí, m'ha vingut molt de gust fer-la. Avui l'he fet tal qual us la explico, però hi ha dies, que enlloc de costella (perque no en tinc) hi poso llonganissa (butifarra que en dieu en alguns llocs) a bocinets i queda igual de bo. Amb les quantitats que us poso en fem un bon plat únic.

Hola de nuevo, ja vuelvo a estar por aquí!! Hoy una receta también de invierno ya que ha hecho unos días de lluvia y viento por aquí, y me ha venido muy en ganas de hacerla. Hoy la he hecho tal cual os la cuento, pero hay días, que en lugar de costilla (porque no tengo) le pongo longaniza (butifarra que decís en algunos sitios) a trocitos y queda igual de bueno. Con las cantidades que os pongo hacemos un buen plato único.


Els ingredients (3 pers.):

  • 250 grs. de fideus (fideo)
  • 200 grs. de costella (costilla de cerdo)
  • 1 l. de brou (caldo)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 2 alls (ajos)
  • 2 tomàquets (tomates)
  • colorant alimentari (colorante)
  • julivert, oli, sal i pebre (perejil, aceite, sal y pimienta)


La preparació:


Es fa la costella (o la carn que escollim) salpebrada, quan ja té color hi afegim la ceba  que previament haurem picat ben fineta i l'all tallat a làmines, quan està a mig fer s'hi posa el tomàquet i es deixa 12 minuts. Aleshores hi afegim el brou ben calent i ens esperem 10 minutets més. Finalment hi incorporem els fideus i amb uns 15-20 minuts llestos (aquí si volem hi podem posar una mica de colorant), quan quedi poquet per acabar la cocció hi espolvorejem el julivert.

Se hace la costilla (o la carne que hemos escogido) salpimentada, cuando ya tiene color añadimos la cebolla que previamente hemos picado bien finita y el ajo cortado a láminas, cuando ya esta a medio hacer añadimos el tomate y se deja cocer 12 minutos. Entonces ponemos el caldo bien caliente y nos esperamos 10 minutos más. Finalmente incorporamos los fideos y con unos 15-20 minutos los tenemos listos (aquí si queremos le podemos poner un poco de colorante), cuando quede poco para terminar la cocción le espolvoreamos el perejil.






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