domingo, 26 de enero de 2014

ARROS AMB VERDURETES / ARROZ CON VERDURITAS

Avui és el torn d'un d'aquells plats que podem comprar fets o bé fer-los nosaltres i ja que el fem, ens el fem a mida! Què més podem demanar?? Doncs això jo us explico com l'he fet i vosaltres el podeu fer igual o adaptar-lo als vostres gustos o existències!!

Hoy es el turno de uno de esos platos que podemos comprar hechos o bien hacerlo nosotros y puesto que lo hacemos, pues nos lo hacemos a medida! Que mas podemos pedir?? Pues eso yo os explico como lo he hecho y vosotros lo podéis hacer igual o adaptarlo a vuestros gustos o existencias!!

Per a fer aquest plat he utilitzat una varietat d'arros, el Thai, tot i que a la foto no s'aprecia gens!! :-(, l'arròs Thai o arròs jasmí, és una de les varietats d'arròs de gra llarg més apreciades, és aromatic de la varietat Kao Dawk Mali o blanca flor de jasmí. De totes les varietats d'arròs cultivades a Tailandia, el més prestigiós és l'arròs Thau Hom Mali. En els supermercats ja el podem trobar aquest tipus d'arròs perfumat i allargat semblant al basmati en quant a forma, però no en aroma i gust (font: http://gastronomiathai.blogspot.com.es/)

Para hacer este plato he utlitzado una variedad de arroz, el Thai, aunque en la foto no se aprecia!! :-(, el Arroz Thai o Arroz Jazmín, es una de las variedades de arroz de grano largo más apreciadas, es aromático de la variedad Kao Dawk Mali o blanca flor de jazmín. De todas las variedades de arroz cultivadas en Tailandia, el más prestigioso es el arroz Thai Hom Mali. En los supermercados ya se puede encontrar este tipo de arroz perfumado y alargado parecido al arroz basmati en cuanto a forma, que no aroma y sabor. (fuente: http://gastronomiathai.blogspot.com.es/)


Els ingredients (3p):
  • 150g d'arròs Thai (arroz Thai)
  • 1 carabassó (calabacín)
  • 2 pastanagues mitjanes (zanahorias medianas)
  • un grapat de pèsols (guisantes)
  • 3 alls tendres (ajos tiernos)
  • 1 ou (huevo)
  • sal i oli (sal y aceite)

La preparació:

Mentre preparem l'arròs de la manera específica que indiqui el fabricant, posem en una casola una mica gran, els alls tendres tocejats a foc fluix, i mentre es fan una miqueta pelem i trocejem tant el carabassó com les pastanagues i les afegim als alls tendres que es vagi fent tot plegat a poc a poc, li tirem un polsim de sal.

Mientras preparamos el arroz de la forma específica que indica el fabricante, ponemos en una cazuela un poco grande, los ajos tiernos troceados a fuego lento, i mientras se hacer pelamos y troceamos tanto el calabacín como las zanahorias i lo añadimos a los ajos tiernos, que todo junto se vaya haciendo lentamente i le echamos un poco de sal.

Ha arribat el moment d'afegir els pèsols a la preparació i aleshores fem una truita d'un ou en una paella gran perque quedi ben fineta. Tot seguit la piquem ben petita  i la reservem. Un cop tinguem l'arròs escorregut i preparat l'afegim a la cassola perque s'ajunti amb la resta dels ingredients i al final hi afegim la truita que teniem reservada. Ho deixem un parell de minutets tot junt al foc i ja ho podem emplatar i servir.

Ha llegado el momento de añadir los guisantes a la preparación y entonces hacemos una tortilla de un huevo en una sartén grande para que quede bien fina. Seguidamente la picamos a trocitos pequeños y la reservamos. Una vez el arroz lo tengamos listo y escurrido, lo añadimos a la cazuela para que de junte con el resto de los ingredientes. Al final ponemos también la tortilla que teníamos reservada. Lo dejamos un par de minutos al fuego y ya lo podemos emplatar y servir.

BON PROFIT!!

QUE APROVECHE!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario