martes, 7 de enero de 2014

POLLASTRE AL FORN // POLLO AL HORNO

Una recepta que es fa sola, ja que només l'hem de girar i poc més... queda amb molt sabor i també es necessiten realment pocs ingredients i a més a més és econòmica!!! Aquest va ser el plat principal del sopar de fi d'any, ja que tenía moltes coses a fer amb els encarregs de Punts de Colors i tampoc podia dedicar massa temps a la cuina.

Una receta que se hace sola, ya que sólo la tenemos que girar y poco más.... queda con mucho sabor y se necesitan para ella muy pocos ingredientes, además es económica!!! Este fue el plato principal de la cena de fin de año, ya que tenía muchas cosas que hacer con los encargos de Punts de Colors y tampoco podía perder demasiado tiempo en la cocina.

Els ingredients (4pers):
- 8 cuixetes de pollastre (jamoncitos de pollo)
- 8 tomàquets madurs (tomates maduros)
- 4 cebes (cebollas)
- 2 alls (ajos)
- 2 patates (patatas)
- sal, pebre, orenga i oli d'oliva (sal, pimienta, orégano y aceite de oliva)

La preparació:
Comencem pelant i laminant les patates, i les coloquem en una safata de forn amb una mica de sal i un raig d'oli per sobre. Les enforem a 180º i anirem mirant fins que estiguin cuites.

Empezamos pelando y laminando las patatas, las colocamos en una bandeja de horno con un poco de sal y un chorrito de aceite por encima. Las entramos en el horno a 180º y las vamos ojeando hasta que estén cocidas.

Mentre es couen les patates preparem en una altra safata del forn la resta dels ingredients: les cuixetes de pollastre netes i salpebrades, els tomàquets tallats per la mitat, les cebes a quarts i els alls sencers, finalment hi posem per sobre una mica més de sal i l'orenga i un rajolí d'oli, i cap al forn també a 180º (podem posar-ho junt amb les patates i controlar cada cosa pel seu costat).

Mientras se cuecen las patatas, preparamos en otra bandeja del horno el resto de los ingredientes: los muslitos de pollo limpios y salpimentados, los tomates cortados por la mitad, las cebollas a cuartos y los ajos enteros, finalmente ponemos por encima un poco más de sal y el orégano, un chorrito de aceite y al horno también a 180º (podemos ponerlo junto con las patatas y controlar cada cosa).

Passada una mitja hora, girarem les cuinetes i deixarem que continui la cocció per l'altre costat 40 minutets més, aleshores al nostre gust veiem si ho tornem a girar i ho deixem una mica més. En total, jo normalment ho tinc 1h i 30min.

Pasada media hora, giraremos los muslitos y dejaremos que continúe la cocción por el otro lado 40 minutos más, entonces a nuestro gusto veremos si lo volvemos a girar y lo dejamos un poco más. En total, yo normalmente lo tengo 1h y 30 min.

Passat aquest temps ja ho podem emplatar, colocant 2 cuixetes, uns trocets de ceba, dues mitats de tomàquet y unes rodanxes de patata.

Pasado este tiempo ya lo podemos emplatar, colocando 2 muslitos, unos trozos de cebolla, dos mitades de tomate y unas rebanadas de patata.

BON PROFIT!!!

QUE APROVECHE!!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario