martes, 14 de octubre de 2014

CARAGOLS A LA CASSOLA // CARACOLES A LA CAZUELA

Fa uns dies va ploure i era diumenge així que se'ns va aigualir (mai millor dit) el dia, a mitja tarda la cosa es va arreglar i vam anar amb la peque a donar una volta i vam aprofitar per agafar caragols, va començar tot com una tonteria amb ella, però al final en vam agafar mig quilet, així que vam decidir que els cuinariem d'alguna manera.

Hace unos días llovió y era domingo así que se nos aguó (nunca mejor dicho) el día, a media tarde la cosa se arregló i fuimos con la peque a dar una vuelta y aprovechamos para coger caracoles, empezamos como una tontería con ella, pero al final cogimos medio quilito, así que decidimos que los cocinaríamos de alguna forma.

Mai els havía fet i no volia fer-los a la llauna, tot i que m'encanten així, perque els volia fer amb alguna salsa, així que m'he donat una volta per diferents blogs de cuina i he agafat una mica d'aquí i una mica d'allí, per fer la meva propia recepta.

Nunca los había hecho y no quería hacerlos a la llauna, aunque me encantan así, porque los quería hacer con alguna salsita, así que me he dado una vuelta por los diferentes blogs de cocina y he cogido un poco de aquí y un poco de allí, para hacer mi propia receta.

Els ingredients:
  • 500 grs de caragols nets (caracoles limpios)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 1 fulla de llorer (hoja de laurel)
  • 2 talls de cansalada viada de mig cm de gruix (lonchas de panceta de medio cm de grosor)
  • 1 cullerada sopera de farina (cucharada sopera de harina)
  • sal (sal)
  • pebre negre (pimienta negra)
  • tabasco (tabasco)

La preparació:

Primer hem de netejar i preparar els caragols (podeu veure-ho aquí)

Primero tenemos que limpiar i preparar los caracoles (podéis verlo aquí)

Aleshores tallem la cansalada a bocins i la posem a foc suau amb un rajolinet d'oli, quan s'estigui daurant li afegim la ceba, que previament haurem tallat ben petiteta i la fulla de llorer. Quan la ceba comenci a estar cuita li posem els caragols i un cullerot del caldo d'espantar-los, ho cuinarem tot durant 10 min rementant-ho de tant en tant.

Entonces cortaremos la panceta a trocitos y la pondremos a fuego suave con un chorrito de aceite, cuando se esté dorando le añadiremos la cebolla, que previamente habremos cortado bien pequeñita y la hoja de laurel. Cuando la cebolla empiece a estar cocida le pondremos los caracoles y un cucharón del caldo de asustarlos, lo cocinaremos todo durante 10 minutos removiendo de vez en cuando.

En aquest punt salarem i posarem pebre de manera generosa i també unes gotetes de tabasco al nostre gust, en funció de si ens agrada o no molt picant, ho remenarem durant 2 minutets.

En este punto salaremos y pondremos pimienta de forma generosa y tambien unas gotitas de tabasco según nuestro gusto, en función de si nos gusta o no muy pincante, lo removeremos durante 2 minutitos.

Afegirem aleshores la farina i ho remenarem continuament perque aquesta es cogui, però vigilant que no es cremi i que tots els ingredients s'uneixin i s'integrin a la perfecció, estarem remenant durant 4 o 5 minutets i llestos!

Añadiremos entonces la harina y lo removemos continuamente porque esta se cocine, pero vigilando que no se queme y que todos los ingredientes se unan y se integren a la perfección, estaremos removiendo durante 4 o 5 minutos y listos!


Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de costura van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de costura llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario