jueves, 23 de octubre de 2014

TRUITA DE CAMAGROCS // TORTILLA DE REBOZUELOS

Seguint amb la temporada de bolets... avui una de ràpida, però no per això menys bona!!

Siguiendo con la temporada de setas... hoy una de rápoda, pero no por eso menos buena!!

Els ingredients:
  • 2 ous (huevos)
  • un grapat de camagrocs (un puñado de rebozuelos)
  • sal  (sal)
  • oli (aceite)La preparació:
En una paella amb un bon raig d'oli calent, hi posem els camagrocs, els salem i els cuinem segons ens agradin, esperant que treguin tota l'aigua. Mentres batem els ous i els salem lleugerament.

En una sartén con un buen chorrito de aceite caliente, le añadimos los rebozuelos, los salamos y los cocinamos a nuestro gusto, esperando que saquen toda el agua. Mientras batimos los huevos y los salamos ligeramente.

Traiem els camagrocs de la paella i els posem amb l'ou i ho remenem ben bé, un cop tot juntet, ho tornem a posar a la paella i cuinem la truita segons el nostre gust, si ens agrada més crua o més cuallada. BON PROFIT!

Sacamos los rebozuelos de la sartén y los añadimos al plato con el huevo y lo mezclamos bien, una vez esté todo uniforme, lo volvemos a poner en la sartén y cuajamos la tortilla a nuestro gusto, según nos guste mas cruda o más cuajada. BUEN PROVECHO!Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de costura van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de costura llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario