UNA MICA SOBRE MI....

Com alguns que em coneixeu ja sabeu, m'agrada la cuina, em moc bé entre fogons, i després de la meva maternitat he pogut dedicar-mi i experimentar una mica més, gràcies a què l'Àfrica, la meva filla és molt bona nena i el meu marit té una feina a torns i és força temps a casa, així que entre els tres formem un equip que fa que tot sigui més fàcil de portar-ho!

Una altra de les meves aficions que he descobert útlimament son les nines fofutxes, i com que sabeu que m'agraden les manualitats, doncs s'ha convertit en un entreteniment que a més a més en trec una mica de profit. Les nines que he anat fent (juntament amb altres projectes de costura), les podeu veure a www.facebook.com/PuntsDeColors. I si voleu fer un regal o detallet diferent, doncs apa ja ho sabeu em feu un missatget i ens posem d'acord!!

I què més?? Ahhh siiiii!!! he començat a treure profit a la màquina de cosir que em vaig comprar fa uns anys, en un atac de compra compulsiva, i ara els dilluns a la tarda els passo al Club Cosetes de Cambrils en un super curs de costura amb la Isabel Franco, que ens ensenya a fer moltes cosetes i a entendre diferents teles  i teixts i sobretot a perdre la por a la màquina de cosir, de moment hem fet, banderoles, un camí de taula, un estoig amb cremallera i butxaca interior, una bossa tote bag amb butxaca interior amb cremallera, un coixí rectangular amb botons i ara el que estic fent és un coixí quatrat amb dos draps de cuina.... A veure si us vaig ensenyant alguna cosa!

Des de que vaig escriure aquesta entrada sobre mi, ha passat una mica de temps i resulta que amb la costura m'he anat animant,  seguint els cursos de la Isabel, coneixent gent i els seus blogs, apuntant-me a CC (Cose Conmigo o Cosim Plegades), seguint tutorials i comprant o descarregant patrons i ves per on que les primeres peces de roba ja han sortit del forn, és per això que un cop vaig més segura m'he decidit que us ho he d'ensenyar i per això podeu visitar el blog Jo Aprenc a Cosir, on descobrireu totes les meves creacions de roba amb fil i agulla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario