jueves, 9 de octubre de 2014

ROLLETS DE POLLASTRE // ROLLITOS DE POLLO

De vegades se m'acaben les idees de coses per fer per sopar i per variar una mica, fem proves de coses, algunes surten bé, d'altres no les tornem a repetir, això fet així no ho havia fet mai i el resultat boníssim!

A veces se me terminan las ideas de cosas para hacer para cenar y para variar un poco, hacemos pruebas de cosas, algunas salen bien, otras no las volvemos a repetir, esto hecho así no lo había hecho nunca y el resultado buenísimo!

Ahh!! Us recordo que estem de sorteig, tant aquest blog com el de costura van arribar a les 12.000 visites al temps que el facebook Punts de Colors aconseguia els 300 likes, així que sorteig al canto. Si voleu participar cliqueu aquí.

Ahh!! Os recuerdo que estamos de sorteo, tanto este blog como el de costura llegaron a las 12.000 visitas al tiempo que el facebook de Punts de Colors conseguía los 300 likes, así que sorteo al canto. Si queréis participar clicad aquí.

Els ingredients:
  • 2 pits de pollastre (pechuga de pollo)
  • pernil dolç a talls (lonchas de jamón dulce)
  • formatge a talls (lonchas de queso)
  • ou (huevo)
  • pa rallat (pan rallado)
  • sal i pebre (sal y pimienta)
  • oli d'oliva (aceite de oliva)



La preparació:
En primer lloc filetejem els pits de pollastre el mes finets possible i els salpebrem, per sobre hi posem pernil dolç i formatge (que no sobresurti) i ho enrollem. Per facilitar que no s'obri li podem clavar un escuradents.

En primer lugar fileteamos las pechugas de pollo, lo másfinos posible y los salpimentamos, por encima le ponemos jamón dulce y queso (que no sobresalga) y lo enrollamos. Para facilitar que no se abre le podemos pinchar un palillo.

Un cop tenim tots els rollets preparats, posem a escalfar una paella amb oli (no cal massa), i anem arrebossant els rollets, primer en ou i després pel pa rallat. Finalment els posem a la paella i a foc suau els anem fent. Ho fem a foc suau perque s'han de coure bé de dins (no hi ha res pitjor que el pollastre cru...), els hi anem donant la volta i quan estiguin rossets els traurem. Jo els poso sobre paper absorbent per treure l'excés d'oli i llestos. Una variant per no fregir-los és posar-ho al forn.

Una vez tenemos los rollitos preparados, ponemos a calentar una sartén con aceite (no hace falta mucho), y vamos rebozando los rollitos, primero en huevo y luego con el pan rallado. Finalmente los ponemos en la sartén y a fuego suave los vamos haciendo. Lo hacemos a fuego suave porque se tienen que cocinar bien por el centro (no hay nada peor que el pollo crudo...), les vamos dando la vuelta y cuando estén doraditos los sacamos. Yo los pongo sobre papel absorbente para quitar el exceso de aceite y listos. Una variante para no freírlos es ponerlo al horno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario