jueves, 23 de enero de 2014

LLUÇ AMB PERNIL SALAT / MERLUZA CON JAMÓN

De vegades un plat senzill i soso el podem alegrar una mica i fer-lo més gustós sense necessitat d'afegir masses coses! Un clar exemple és el que us ensenyaré avui. Farem un acompanyament a un lluç a la planxa.

A veces un plato simple y soso lo podemos alegrar un poco y hacerlo mas sabroso sin necesidad de añadir demasiadas cosas! Un claro ejemplo es el que os enseñaré hoy. Haremos un acompañamiento para una merluza a la planxa.

Ingredients (2pers):
  • 4 filets de lluç de tamany mitjà (filetes de merluza medianos)
  • alls tendres
  • pernil salat
  • sal i oli d'oliva

La preparació:

Es moooolt senzill de fer ja veureu. En primer lloc tallem a bocinets els alls tendres i el pernil salat i ho reservem i mentre posem a escalfar la planxa. Un cop calenta i posem els filets de lluç amb una mica d'oli d'oliva i de sal (penseu que el pernil també li donará un punt fort) quan comencen a estar llestos, hi posem els alls tendres per tal que es facin amb els últims minuts de fer-se el lluç i al final de tot, hi tirem el pernil salat per sobre, li donem dues voltes i ho treiem. Per emplartar posem primer el lluç i per sobre els alls tendres i el pernil.

Es muuuuy simple de hacer, ya veréis. En primer lugar cortamos a trocitos los ajos tiernos y el jamón y lo reservamos, mientras ponemos la plancha a calentar. Una vez caliente ponemos los filetes de merluza con un poco de aceite de oliva y sal (pensad que el jamón también le dará ese toque fuerte), cuando empiecen a estar listos, les añadimos los ajos tiernos para que se hagan con los últimos minutos de hacerse la merluza y al final, echamos el jamón por encima, le damos un par de vueltas y lo sacamos. Para emplatar ponemos la merluza primero y por encima los ajos tiernos y el jamón.

BON PROFIT!!

BUEN PROVECHO!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario