miércoles, 20 de agosto de 2014

MELMELADA DE PEBROT VERMELL // MERMELADA DE PIMIENTO ROJO

Quina cosa més bona, i mira que si m'ho deien no ho hagués cregut mai tu... jijiji. Per nadal a casa la meva sogra, va fer uns canapés com els que us ensenyaré avui amb una mermelada de pebrot vermell que va comprar en una fira. I fa uns dies, vam anar a visitar a uns amics, i la Marga en va preparar una, de mermelada amb la termomix i també la va servir en unes torrades amb formatge per untar i la melmelada, així que... li vaig demanar la recepta!

Que cosa más buena, y mira que si me lo dicen no lo hubiera creido nunca tu... jijiji. Para navidad en casa de mi suegra, ella hizo unos canapés como los que os enseñaré hoy con una mermelada de pimientos rojos que compró en una feria. Y hace unos días fuimos a visitar a unos amigos, y Marga nos preparó una mermelada de estas con la Termomix, y también las sirvió en unas tostadas con queso de untar y mermelada, así que... le pedí la receta!

Els ingredients:
  • 400 grs de pebrots vermells (pimientos rojos)
  • 200 grs de sucre (azúcar)
  • 100 grs d'aigua (agua)
  • 50 grs de vinagre (vinagre)



La preparació:
En primer lloc, tallem i piquem ben petit amb la picadora el pebrot, traient les llavors. Un cop ben picadet ho posem en una cassola i hi anem afegint la resta dels ingredients.

En primer lugar, cortamos y picamos pequeñito con la picadora el pimiento, sacando las pepitas. Una vez bien picadito lo ponemos en una cazuela  y le vamos añadiendo el resto de los ingredientes.

Aleshores només ens caldrà paciència i anar remenant de tant en tant la cassola. Passat el temps (aproximadament una horeta) a foc lent, veurem que de la preparació s'haurà evaporat l'aigua i haurà espessit. Pararem el foc i ho deixarem refredar.

Entonces sólo hará falta un poco de paciencia e ir removiendo de vez en cuando la cazuela. Pasado el tiempo (aproximadamente una hora) a fuego lento, veremos que de la preparación se le habrá evaporado el agua y habrá espesado. Pararemos el fuego y lo dejaremos enfriar.

Preferiblement ho prepararem uns dies abans de servir-ho, i ho farem en una torrada previament untada de formatge per untar tipus philadelphia.

Preferiblemente lo prepararemos unos días antes de servirlo, y lo haremos en una tostada previamente untada de queso para untar tipo philadelphia.

2 comentarios:

  1. Hola, Lourdes!

    Com que hem vist que tens un blog bilingüe català/castellà ple de receptes delicioses, et volem presentar les comunitats Todareceta.es i Mytaste.cat, dues pàgines on pots afegir el teu blog i compartir les teves receptes amb tota la nostra comunitat d'usuaris! Si t'tineressa el nostre projecte i en vols saber més, ens pots trobar a info@todareceta.es o bé a info@mytaste.cat. Gràcies i l'enhorabona pel blog!

    Andreu
    Todareceta.es / MyTaste.cat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gracies Andreu, després hi donaré un cop d'ull tot i que com a usuaria les he visitat algunes vegades!!

      Lourdes

      Eliminar