lunes, 6 de mayo de 2013

ESPAGUETIS AMB FREDOLICS // ESPAGUETIS CON NEGRILLAS

Veritablement aquest és un plat que faig exclusivament en temporada, sempre hi quan el meu pare em porta els fredolics que ell mateix plega en les seves caminades. Aquest va ser una mica invent però ves per on va quedar boníssim!

Verdaderamente este es un plato que hago exclusivamente en temporada, siempre y cuando mi padre me trae negrillas que él mismo recoge en sus caminatas. Este plato fue un poco invento pero mira por donde quedó buenísimo!

Els ingredients:
  • Espaguetis (espaguetis)
  • Fredolics (negrillas)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 1 all (ajo)
  • nata per cuinar (nata para cocinar)
  • sal, pebre i orenga (sal, pimienta y orénga)

La preparació:

Mentre bullim els espaguetis amb abundant aigua amb sal, piquem la ceba i l'all tot ben petitet i ho sofregim a foc lent a la paella per tal que la ceba quedi ben melosa. Quan aquesta preparació la tenim llesta hi afegim els fredolics que previament haurem preparat (netejat amb cura que no es trenquin i rentat), a continuació ho salpebrem tot una miqueta i li posem l'orenga, quan els fredolics estiguin cuits es el moment d'afegir-hi una mica de nata líquida  per cuinar (jo en aquest cas no n'abuso, ja que més que res la poso per lligar-ho tot una mica).

Mientras hervimos los espaguetis con agua abundante con sal, picamos la cebolla y el ajo bien pequeñito y lo sofreímos a fuego lento en la sartén para que la cebolla quede melosa. Cuando esta preparación la tengamos lista le añadimos las negrillas que previamente hemos preparado (limpiando con paciencia que no se rompan), a continuación lo salpimentamos un poco y le añadimos orégano, cuando las negrillas esten cocidas es el moment de añadir un poco de nata líquida para cocinar (yo en este caso no abuso de ella, puesto que más que nada es para ligarla un poco).

Quan tenim la salseta feta, NO la trituro, aquesta la deixo tal qual i la posem a sobre dels espaguetis que prèviament haurem escorregut, li donem tres remenades a tot plegat i cap al plat.

Cuando tengamos la salsita hecha, NO la trituramos, esta la dejo tal cual y la añadimos encima de  los espaguetis que previamente hemos escurrido, le damos tres vueltas a todo junto y a servir.

BON PROFIT!No hay comentarios:

Publicar un comentario