jueves, 9 de mayo de 2013

SALSA BEIXAMEL // SALSA BECHAMEL

Avui que es un dia estranyot (està tapat i plou una mica), no convida a fer gaires coses així que en l'entrada us poso una salseta, concretament la de beixamel que ja veureu que la utilitzarem per més d'un plat. 

Hoy es un dia raro (esta tapado y llueve un poco), no invita a hacer demasiadas cosas así que en la entrada os pongo una salsita, concretamente la de Bechamel que ya veremos que la utilizamos en mas de un plato.

Els ingredients:
  • 2 gots de llet (vasos de leche)
  • 3 cullerades de mantega (cucharas de mantequilla)
  • 2 cullerades de farina (cucharas de harina)
  • sal (sal)
  • nou moscada (nuez moscada)


La preparació:
En un cassó a foc suau s'hi posa la mantega i quan es fon s'hi afegeix la farina i es mescla tot fins que s'homogeneïtzi. S'hi afegeix llet freda a poc a poc sense deixar de remenar amb una cullera o amb varilles fins a aconseguir una crema. Aleshores s'hi posa la resta de la llet en dues vegades sense deixar de remoure. Finalment s'hi posa sal al gust i es continua remenant a foc suau perquè agafi la textura perfecta. Quan més temps ho tenim al foc més suau queda la preparació.

En un cazo a fuego suave le ponemos la mantequilla y cuando se funde le añadimos la harina y se mezcla todo hasta que se homogeneice. Se añade leche fría poco a poco sin dejar de remover con una cuchara o con las varillas hasta conseguir una crema. Entonces le añadimos el resto de la leche en dos veces sin dejar de remover. Finalmente se añade sal al gusto y nuez moscada y se sigue removiendo a fuego suave para que coja la textura perfecta. Cuando más tiempo lo tenemos en el fuego mas suave queda la preparación.No hay comentarios:

Publicar un comentario