domingo, 12 de mayo de 2013

POLLASTRE A LA TARONJA

Avui una recepta que fa temps que la vaig fer però va quedar curiosa pel sabor de la taronja amb les cuixetes de pollastre. Espero que us animeu a fer-la i ja sabeu que si teniu algun dubte m'ho poseu als comentaris!

Els ingredients:
  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 taronjes de suc
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de caldo de pollastre o verdures
  • 1 pastanaga gran
  • 2 o 3 escalunyes
  • sal i oli
  • herbes aromàtiques


La preparació:

Es salen i s'enrosseixen els cuixes de pollastre senceres amb raig d'oli a la cassola, quan estan daurades les reservem per després. En el mateix oli, hi fem la pastanaga i les escalunyes picades molt petitetes. Quan estigui ben meloset hi afegim les cuixes i hi espolvorejem amb les herbes aromàtiques que més ens agradin i hi afegim el vi, el suc de taronja i el caldo. Quan comenci a bullir el suquet afluixem el foc i ho deixem que faci xup xup fins que el pollastre estigui tendre. Per acompanyar la carn al servir-lo s'hi pot posar patates palla (tallades finetes en juliana).

BON PROFIT!



No hay comentarios:

Publicar un comentario