miércoles, 12 de febrero de 2014

ENSALADILLA CASOLANA A LA MEVA MANERA / ENSALADILLA CASERA A MI MANERA

Mmmm.... aquest es sens dubte el plat de verdura que més es menja a casa meva, amb moltes variants, però el que més. De vegades amb verdura sola, i altres vegades com en el cas d'avui amb uns quants ingredients més per tal de fer-ho plat únic. El que si que és gairebé sempre es que la faig sense maionesa des que l'Àfrica va començar a menjar el mateix que nosaltres. No sé ben bé si en podria menjar però mira, sense maionesa queda com més natural.

Mmmm... este es sin duda el plato de verdura que mas se come en mi casa, con muchas variantes, pero el que más. A veces con verdura sóla, i otras como es en el caso de hoy con unos cuantos ingredientes mas para hacerlo plato único. El que si que es casi siempre es que las hago sin maionesa des que Àfrica empezóa comer lo mismo que nosotros. No se si ya podría comerla pero mira, así sin maionesa queda como más natural.

El que si que té aquesta ensaladilla és que tot són productes frescos i naturals i en aquest cas els ous també! que com podreu comprobar son de dos rovells!! quina gràcia tu! De tant en tant, si vaig al mercat n'acostumo a comprar i quina diferencia amb els ous de super eh? d'aspecte i de gust. La quantitat d'ingredients en cada cas és una mica a bulto ok? tot depen si es per fer primer plat i segon o bé per fer-ho més complert i que sigui plat únic com era en aquest cas.

Lo que si tiene esta ensaladilla es que son todo productos frescos y naturales, y en este caso los huevos también! que como podréis comprobar son de dos yemas!! que gracia tu!! De vez en cuando, si voy al mercado acostumbro a comprar los huevos y cuanta diferencia con los huevos del super eh? De aspecto y de gusto. La cantidad de ingredientes en cada caso es un poco a bulto ok? todo depende de si es para hacer primer plato y segundo o bien hacerlo mas completo y que sea plato único como era en este caso.

Aix!! una aclaració les bajoques són monjetes verdes.... jijij Es que probablement fora de la provincia de Tarragona no m'entendrieu! :-P

Aix!! una aclaración las bajocas son judías són judías verdes... jijiji es que probablemete fuera de la provincia de Tarragona no me entenderíais! :-P

Els ingredients:
  • 4 patates grandetes (patatas)
  • 3 pastanagues (zanahorias)
  • un bon grapat de pèsols (guisantes)
  • un bon grapat de bajoques (judías verdes)
  • 2 ous (huevos)
  • 1 llauneta d'atun al natural (atún al natural)
  • 3 talls de pernil dolç (jamón en dulce)


La preparació:

Per parts pelem i trocejem totes les verdures i mentres posem a bullir aigua amb una mica de sal, la sal la posem quan l'aigua estigui a punt de bullir ja que si la posem al principi triga més a arrencar el bull. Un cop arrenca el bull li posem les verdures a dins i els dos ous.

Por partes pelamos y troceamos todas las verduras y mientras  ponemos a hervir agual com un poco de sal, la sal la ponemos cuando el agua esté a punto de hervir puesto que si lo hacemos al principio tarda mas en hervir, cuando hierva le ponemos las verduras dentro y los dos huevos.

Quan estiguin llestes, passats un 15 minuts aproximadament, les escorrem ben bé i pelem els ous. I mentrestant en un bol agafem els ous durs i els fem a bocinets petits, i també tallem ben petit els talls de pernil dolç i li afegim la llauneta d'atun al natural. Al final agafem les verdures escorregudes i les afegim a la resta d'ingredients que hem preparat.

Cuando estén las verduras listas, pasados unos 15 minutos aproximadamente, las escurrimos bien  y pelamos los huevos. Y mientras en un bol cogemos los huevos duros y los hacemos a trocitos pequeños, y también cortamos bien pequeño el jamón dulce y le añadimos la lata de atún al natural. Al final cogemos las verduras escurridas y las añadimos al resto de ingredientes que hemos preparado.

Al final, ho remenem tot plegat i li posem un bon raig d'oli d'oliva i ja ho podem servir!

Al final, lo mezclamos todo y le ponemos un buen chorrito de aceite de oliva y ya lo podemos servir!

BON PROFIT!

QUE APROVECHE!






No hay comentarios:

Publicar un comentario