sábado, 22 de noviembre de 2014

PA SENSE AMASSAR // PAN SIN AMASAR

Tenia moltes ganes de fer pa, i voltant pel grup Què cuinem avui i per els blogs que segueixo, em va cridar l'atenció aquesta recepta de la Dolors, us la recomano per la seva senzillesa. Amb la quantitat que vaig fer de massa vam tenim pa per 4 dies, fornejant-lo a mesura que el necessitavem.

Tenía muchas ganas de hacer pan, y dando una vuelta por el grupo Què cuinem avui? y por otros blogs que sigo, me llamó la atención esta receta de Dolors, os la recomiendo por su sencillez. Con la cantidad que hice de masa tuvimos pan para 4 días, horneandolo a medida que lo necesitábamos.

Ingredients:
  • 1400 gr. de farina (harina)
  • 680 cc. d'aigua tèbia (agua templada) 
  • 20gr. de sal (sal)
  • 20gr. de levadura fresca (levadura fresca)



La preparació:

Barrejem tots els ingredients (no els amassem) en un recipient fins que quedin ben integrats. Tapem amb un film i ho deixem reposar dues horetes. Aleshores apartem la quantitat de massa que vulguem utilitzar, li donem forma amb les mans lleugerament enfarinades i ho deixem reposar 40 minutets més.

Mezclar todos los ingredientes (no amasar) en un recipiente hasta que queden bien integrados. Tapar con film y deja reposar 2 horas. Entonces apartamos la cantidad de masa que queramos utilizar, le damos forma con las manos ligeramente enharinadas y lo dejamos reposar unos 40 minutos.
La resta de massa es guarda en un recipient tapat a la nevera.

El resto de masa se guarda en un recipiente tapado en la nevera.

Passat el temps d'espera li fem uns talls a la massa reposada  li espolvorejem farina per sobre. El coloquem en una safata y ho enfornem (previament preescalfat) a 200º durant uns 25-30 minuts.

Pasado el tiempo de espera le hacemos unos cortes en la masa reposada, le espolvoreamos harina por encima. Lo colocamos en una bandeja y lo hornemaos (previamente precalentado) a 200º durante unos 25-30 minutos.

(Amb la massa que hem deixat a la nevera, quan la necesitem fem com pa primera vegada li donem forma i ens esperem 40 minuts, i cap al forn.)

(Con la masa que hemos dejado en la nevera, cuando la necesitemos hacemos lo mismo que hemos hecho la primera vez, coger masa, darle forma, esperar unos 40 minutos y al horno.)



3 comentarios:

  1. Mare meva quina pintaaaa!! Ara li passo al panadero de casa....

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    1. Anna, facilissim i boníssim, amb la resta de la massa estem fent proves i variacions de sabors.... ajajaja aviat al blog!

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  2. De este fin de semana No pasa!!!!!! Que pinta tan buenísima tiene!!!!!!

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