viernes, 28 de noviembre de 2014

PA D'OLIVES // PAN DE ACEITUNAS

Fa uns dies a casa vam fer pa sense amassar, tenim la recepta i l'explicació aquí. Doncs amb la massa que ens va sobrar hem anat fent diferents variacions de pa, a mi particularment un dels pans que em tornen boja és el pa d'olives i me'n podia estar de fer-lo. El que passa és que quan em vaig posar a fer-lo només tenia olives verdes, però bé, el vam fer igual, el resultat.... per la foto jutjeu vosaltres mateixos!! Jo només puc dir que boníssssssim!!

Hace unos días en casa hicimos pan sin amasar, tenemos la receta y la explicación aquí. Pues con la masa que nos sobró hemos ido haciendo diferentes variaciones de pan, a mi particularmente uno de los panes que me vuelven loca es el de aceitunas y no me pude estar de hacerlo. Lo que pasa es que cuando me puse a ello, sólo tenía aceitunas verdes, pero bueno, lo hicimos igual, el resultado... por la foto juzgad vosotros mismos!! Yo sólo os puedo decir que es buenísssssssimo!!

Ingredients:
  • 1400 gr. de farina (harina)
  • 680 cc. d'aigua tèbia (agua templada) 
  • 20gr. de sal (sal)
  • 20gr. de levadura fresca (levadura fresca)
  • Un grapat d'olives verdes (Un puñado de aceitunas verdes)
La preparació:

Agafem les olives verdes i les tallem a aros, i les reservem.

Cogemos las aceitunas verdes y las cortamos a aros y las reservamos.

Barrejem tots els ingredients (no els amassem) en un recipient fins que quedin ben integrats. Tapem amb un film i ho deixem reposar dues horetes. Aleshores apartem la quantitat de massa que vulguem utilitzar, li mesclem les olives trocejades i li donem forma amb les mans lleugerament enfarinades i ho deixem reposar 40 minutets més.

Mezclar todos los ingredientes (no amasar) en un recipiente hasta que queden bien integrados. Tapar con film y deja reposar 2 horas. Entonces apartamos la cantidad de masa que queramos utilizar, le mezclamos las aceitunas troceadas y le damos forma con las manos ligeramente enharinadas y lo dejamos reposar unos 40 minutos.

La resta de massa es guarda en un recipient tapat a la nevera.

El resto de masa se guarda en un recipiente tapado en la nevera.

Passat el temps d'espera li fem uns talls a la massa reposada  li espolvorejem farina per sobre. El coloquem en una safata y ho enfornem (previament preescalfat) a 200º durant uns 25-30 minuts.

Pasado el tiempo de espera le hacemos unos cortes en la masa reposada, le espolvoreamos harina por encima. Lo colocamos en una bandeja y lo hornemaos (previamente precalentado) a 200º durante unos 25-30 minutos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario