L'altre dia havia de fer llom per dinar i tenia un pot de bolets variats, així que per no fer-ho a la planxa, vaig decidir fer-lo com un fricandó una mica especial.
El otro día tenía que hacer lomo para comer y tenia un bote de setas variadas, así que por no hacerlo a la plancha, decidí hacerlo como un fricandó un poco especial.
Vaig tenir una ajudant d'excepció, la meva filla, així que alguns dels ingredients els vam posar perque a ella li va fer gracia, com els pinyons que li encanten, així que vaig pensar que no hi quedarien malament i li donen un toc!
Tuve una ayudante de excepción, mi hija, así que algunos de los ingredientes los pusimos porque a ella le hacían gracia, como los piñones que le encanten, así que pensé que no le quedarían mal y le dan un toque!
Els ingredients (3persones):
- 9 talls de llom (cortes de lomo)
- 1 ceba (cebolla)
- 1 tomàquet (tomate)
- 1 fulla de llorer (hoja de laurel)
- 1 grapat de pinyons (puñado de piñones)
- 1 pot de bolets variats (bote de setas variadas)
- sal, pebre i oli (sal, pimienta y aceite)
En primer lloc, salpebrem i enfarinem els talls de llom i els posarem en una paella amb l'oli calent per fregir-los i els reservarem. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba tallada ben petiteta, el tomàquet rallat i la fulla de llorer.
En primer lugar salpimentamos y enharinamos los cortes de lomo, los ponemos en una sartén con el aceite caliente para freírlos y los reservaremos. En el mismo aceite, hacemos un sofrito con la cebolla cortada bien pequeñita, el tomate rayado y la hoja de laurel.
Afegim el llom i els pinyons en el sofregit, ho cobrim d'aigua calenta i ho rectifiquem de sal, aleshores ho cuinarem a foc lent durant 20 minutets.
Añadimos el lomo y los piñones el en sofrito, lo cubrimos de agua caliente y lo rectificamos de sal, entonces lo cocinamos a fuego lento durante 20 minutos.
Mentrestant agafarem el pot de bolets, els rentarem i els escorrerem. Passats els 20 minuts els incorporarem a la cassola i ho cuinarem entre 30 i 40 minutets més, a foc lent, que vagi fent xup xup.
Mientras cogeremos el bote de setas, las lavaremos y los escurriremos. Pasados los 20 minutos, los incorporaremos a la cazuela y lo cocinaremos 30 o 40 minutos más, a fuego lento, que vaya haciendo chup chup.
Mientras cogeremos el bote de setas, las lavaremos y los escurriremos. Pasados los 20 minutos, los incorporaremos a la cazuela y lo cocinaremos 30 o 40 minutos más, a fuego lento, que vaya haciendo chup chup.
Ho servim calent!
Lo servimos caliente!
Lo servimos caliente!
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