lunes, 15 de diciembre de 2014

FRICANDÓ DE LLOM AMB BOLETS // FRICANDÓ DE LOMO CON SETAS

L'altre dia havia de fer llom per dinar i tenia un pot de bolets variats, així que per no fer-ho a la planxa, vaig decidir fer-lo com un fricandó una mica especial. 

El otro día tenía que hacer lomo para comer y tenia un bote de setas variadas, así que por no hacerlo a la plancha, decidí hacerlo como un fricandó un poco especial.

Vaig tenir una ajudant d'excepció, la meva filla, així que alguns dels ingredients els vam posar perque a ella li va fer gracia, com els pinyons que li encanten, així que vaig pensar que no hi quedarien malament i li donen un toc!

Tuve una ayudante de excepción, mi hija, así que algunos de los ingredientes los pusimos porque a ella le hacían gracia, como los piñones que le encanten, así que pensé que no le quedarían mal y le dan un toque!


Els ingredients (3persones):
  • 9 talls de llom (cortes de lomo)
  • 1 ceba (cebolla)
  • 1 tomàquet (tomate)
  • 1 fulla de llorer (hoja de laurel)
  • 1 grapat de pinyons (puñado de piñones)
  • 1 pot de bolets variats (bote de setas variadas)
  • sal, pebre i oli (sal, pimienta y aceite)La preparació:
En primer lloc, salpebrem i enfarinem els talls de llom i els posarem en una paella amb l'oli calent per fregir-los i els reservarem. En el mateix oli, fem un sofregit amb la ceba tallada ben petiteta, el tomàquet rallat i la fulla de llorer.

En primer lugar salpimentamos y enharinamos los cortes de lomo, los ponemos en una sartén  con el aceite caliente para freírlos y los reservaremos. En el mismo aceite, hacemos un sofrito con la cebolla cortada bien pequeñita, el tomate rayado y la hoja de laurel.

Afegim el llom i els pinyons en el sofregit, ho cobrim d'aigua calenta i ho rectifiquem de sal, aleshores ho cuinarem a foc lent durant 20 minutets.


Añadimos el lomo y los piñones el en sofrito, lo cubrimos de agua caliente y lo rectificamos de sal, entonces lo cocinamos a fuego lento durante 20 minutos.

Mentrestant agafarem el pot de bolets, els rentarem i els escorrerem. Passats els 20 minuts els incorporarem a la cassola i ho cuinarem entre 30 i 40 minutets més, a foc lent, que vagi fent xup xup.

Mientras cogeremos el bote de setas, las lavaremos y los escurriremos. Pasados los 20 minutos, los incorporaremos a la cazuela y lo cocinaremos 30 o 40 minutos más, a fuego lento, que vaya haciendo chup chup.

Ho servim calent!

Lo servimos caliente!No hay comentarios:

Publicar un comentario