jueves, 8 de enero de 2015

TRUITA DE FESOLS // TORTILLA DE ALUBIAS

Avui un altre bàsic, fàcil i bo, sempre m'ha agradat aquesta truita i no és gens difícil de fer. 

Hoy otro bàsico, fácil y bueno, siempre me ha gustado esta tortilla y no es nada difícil de hacer.

Els ingredients:
  • 2 ous (huevos)
  • un grapat de fesols cuits (alubias cocidas)
  • sal (sal)
  • oli (aceite)

La preparació:
En una paella amb un bon raig d'oli calent, hi posem els fesols, els salem i els cuinem segons ens agradin. A mi m'agraden torradets i quan els faig per fer truita també. Mentres batem els ous i els salem lleugerament.


En una sarten, con un buen chorro de aceite caliente, le añadimos las alubias, las salamos y los cocinamos según nos gusten. A mi me gustan tostadiros y cuando los hago para tortilla también. Mientras batimos los huevos y los salamos ligeramente.

Traiem els fesols de la paella i els posem amb l'ou i ho remenem ben bé, un cop tot juntet, ho tornem a posar a la paella i cuinem la truita segons el nostre gust, si ens agrada més crua o més cuallada. BON PROFIT!

Sacamos las alubias de la sartén y las ponemos con el huevo batido y lo removemos bien, una vez todo junto, lo volvemos a introducir a la sartén y cocinamos la tortilla según nuestro gusto, si nos gusta mas cruda o mas cuajada. BUEN PROVECHO!




No hay comentarios:

Publicar un comentario