lunes, 19 de enero de 2015

GALERES LA PLANXA // GALERAS A LA PLANCHA

La setmana passada vam anar a comprar a la Cooperativa de Cambrils, i a la peixateria de la Cofradía de pescadors, teníen unes galeres fresques que enamoraven... quan les vaig comprar encara es movien!! Així que no m'ho vaig pensar dues vegades...

La semana pasada fuimos a comprar a la Cooperativa de Cambrils, y en la pescadería de la Cofradía de pescadores, tenían unas galeras frescas que enamoraban... cuando las compré aún se movían!! Así que no me lo pensé dos veces...


Els ingredients:
  • 6 galeres (galeras)
  • oli d'oliva (aceite de oliva)
  • sal maldon 

La preparación:

Passem les galeres pel raig de l'aigua i ben netes i escorregudes les posen en una paella o planxa amb poquet oli. Per sobre n'hi podem posar una mica més. Amb el foc suau, veureu que és cosa de minuts que van perdent el color transparentós i es van rosant lleugerament. Amb pocs minuts n'hi ha prou.

Pasamos las galeras por el chorro de agua, y bien limpias y escurridas las introducimos en una sartén o plancha con poco aceite. Por encima le podemos poner un poco más, Con el fuego suave, veréis que es cosa de minutitos que van perdiendo el color transparente y se van rosando ligeramente. Con pocos minutos tenemos suficiente.

Quan les enretirem de la planxa i les posem al plat, per sobre els tirarem una mica de sal maldon.

Cuando las sacamos de la plancha y las emplatamos, por encima les tiraremos un poco de sal maldon.




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