Avui us enseyo la recepta base que vaig utilitzar per fer el pastís d'aniversari de la peque el mes passat, un cop tenim la base feta, el vaig partir i el vaig farcir i decorar.
Hoy os enseño la receta base que utilicé para hacer la tarta de cumpleaños de la peque el mes pasado, una vez tenemos la base hecha, lo partí para rellenar y decorarlo.
Per la base:
- 2 ous huevos
- 50g d'oli (7 cullerades) aceite
- 1/2 got de llet leche
- 150g de sucre (9 cullerades) azúcar
- 150g de xocolata en pols (9 cullerades) chocolate en polvo
- 140g de farina (10 cullerades) harina
- 10g de llevadura (3/4 de sobre) levadura
Per farcir i decorar:
- nata per muntar nata para montar
- sucre al gust azúcar
- xocolata de cobertura chocolate de cobertura
- una mica de mantega mantequilla
- lacasitos lacasitos
- núvols nubes
La preparació:
Es preescalfa el forn a 170º. Es mescla per un costat, la farina amb la xocolata, jo utilitzo nesquick, i la llevadura i es tamissa. En un altre bol es posen els ous, l'oli, la llet i la sucre i es mescla tot amb la batedora electrica.
Se precalienta el horno a 170º. Mientras se mezcla por un lado, la harina con el chocolate yo utilizo nesquick, y la levadura y se tamiza. En otro bol ponemos los huevos, el aceite, la leche y el azúcar y se mezcla todo con la batidora eléctrica.
Afegim a la mescla, la preparació tamissada i ho batem tot junt, seguidament ho posem en un motlle per forn i ho enfornem 50-60 minuts.
Añadimos a la mezcla, la preparación tamizada y lo batimos todo junto, seguidamente lo ponemos en un molde para horno y lo horneamos 50-60 minutos.
Com a opció jo que tinc la chef 2000 es posar-ho amb el menú cocció/forn durant 46 minuts.
Como opción yo que tengo la chef 2000 es ponerlo en el menú cocción/horno durante 46 minutos.
Mentre el coc es refreda, muntarem la nata i per això el millor es tenir-la freda, i a mig muntar li afegim el sucre segons la vulguem més o menys dolça. Un cop llesta si el coc ja está fred el tallarem amb molt de compte per la meitat i el farcirem.
Mientras se enfría el bizcocho, montaremos la nata y para eso lo mejor es que esté fría y a medio montar le añadiremos el azúcar segun la queramos más o menos dulce. Una vez lista si el biscocho ya está frío lo cortaremos por la mitad con cuidado y lo rellenaremos.
Finalment desfarem la xocolata de cobertura amb una mica de mantega i l'untarem per sobre del coc i deixarem refredar a la nevera, jo abans de posar-li la xocolata i per dona-li un toc graciós li vaig tallar una porció i la vaig colocar de manera que el pastís prengués forma de peix. I per complertar-ho li vaig posar núvols i lacasitos.
Finalmente desharemos el chocolate de cobertura con un poco de mantequilla y lo untaremos por encima y lo dejaremos enfriar en la nevera, yo antes de ponerle el chocolate y para darle un toque gracioso le corté una porción y la coloqué de manera que la tarta tuviera forma de pez. Y para completarlo le puse nubes y lacasitos.
Mentre el coc es refreda, muntarem la nata i per això el millor es tenir-la freda, i a mig muntar li afegim el sucre segons la vulguem més o menys dolça. Un cop llesta si el coc ja está fred el tallarem amb molt de compte per la meitat i el farcirem.
Mientras se enfría el bizcocho, montaremos la nata y para eso lo mejor es que esté fría y a medio montar le añadiremos el azúcar segun la queramos más o menos dulce. Una vez lista si el biscocho ya está frío lo cortaremos por la mitad con cuidado y lo rellenaremos.
Finalment desfarem la xocolata de cobertura amb una mica de mantega i l'untarem per sobre del coc i deixarem refredar a la nevera, jo abans de posar-li la xocolata i per dona-li un toc graciós li vaig tallar una porció i la vaig colocar de manera que el pastís prengués forma de peix. I per complertar-ho li vaig posar núvols i lacasitos.
Finalmente desharemos el chocolate de cobertura con un poco de mantequilla y lo untaremos por encima y lo dejaremos enfriar en la nevera, yo antes de ponerle el chocolate y para darle un toque gracioso le corté una porción y la coloqué de manera que la tarta tuviera forma de pez. Y para completarlo le puse nubes y lacasitos.
¡¡Me encanta!! que original¿Habéis probado alguna vez el vino del desierto? os lo presento en nuestro blog http://sdesabor.blogspot.com.es/
ResponderEliminarLe echaré un ojo al blog sin duda!! Gracias!
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