lunes, 22 de septiembre de 2014

FLOR DE XOCOLATA // FLOR DE CHOCOLATE

Les meves ganes de provar receptes noves, i aprendre em porta de vegades navegar per conèixer nous blogs, veure programes de cuina (quin gran descobriment el Canal Cocina...) o buscar grups a facebook, alguns d'aquests han resultat ser un aborriment, en canvi n'hi ha de molt actius com és el cas del grup Que cuinem avui?. 

Mis ganas de probar recetas nuevas, y aprender me lleva a veces a navegar para conocer nuevos blogs, ver programas de cocina (que gran descubrimiento Canal Cocina...) o buscar grupos en facebook, algunos de estos han resultado ser un aburrimiento, en cambio hay otros muy activos como el grupo Que cuinem avui?

D'ell en podem treure moltes idees, algunes molt elavorades, i d'altres molt més simples, per cada dia o per un dia de Festa Major. Durant els últims dies, podriem dir que hi ha hagut el postre estrella del grup, és més, crec que els fabricants de pasta de full han incrementat les vendes considerablement! jajaja. I és clar, com no podia ser menys, doncs jo també l'he fet i avui us l'ensenyo, el PASTIS FLOR!

De el podemos sacar muchas ideas, algunas muy elaboradas, y otras mas simples, para cada día o para un día de Fiestas. Durante los últimos días podriamos decir que ha habido el postre estrella del grupo, és más, creo que los fabricantes de massa de hojaldre han incrementado las ventas considerablemente! jajaja. Y claro, como no podia ser menos, pues yo también la he hecho y hoy os la enseño, la TARTA FLOR!

Els ingredients:
  • 2 làmines de massa de full rodones (2 láminas de hojaldre redondas)
  • Nutela (nutela)
  • 1 ou (1 huevo)

La preparació:
Agafem una de les dues làmines de massa de full i la posem planeta i la cubrim de nutela de forma generosa sense arribar als extrems i seguidament ho cobrim amb l'altre lámina de massa de full, apretem bé les vores amb els dits o bé amb una foquilla i fem 16 talls de porcions sense arribar al centre (ens podem ajudar d'un got per fer que el centre sigui rodó perfecte). 

Cogemos una de las dos laminas de hojaldre y la ponemos encima del mármol, la cubrimos con nutela de forma generosa sin llegar a los extremos y seguidamente la tapamos con la otra lámina de hojaldre. Apretamos bien los bordes con los dedos o con un tenedor, y hacemos 16 cortes de porciones sin llegar al centro (nos podemos ayudar de un vaso para que el centro sea redondo perfecto)


Aleshores anem girant les porcions, una cap a la dreta i una cap a l'esquerra, fent un gir o dos (en funció de com vulguem que quedi el dibuix) intentem però que els doblegs quedin més o menys en la mateixa altura, d'aquesta manera el dibuix de la flor serà una mica més perfecte. Al final per sobre la pintarem amb l'ou batut.

Entonces vamos girando las porciones, una hacia la derecha y otra hacia la izquierda, haciendo un giro o dos (en función de como queramos que quede el dibujo) intentamos que los dobleces queden mas o menos en la misma altura, de esta manera el dibujo de la flor será un poco más perfecta. Al final pintamos con huevo batido por encima.


Aleshores amb el forn previament preescalfat a 210º, enfornarem la flor durant uns 20 minuts aproximadament.

Entonces con el horno previamente precalentado a 210º, horneamos la flor durante 20 minutos aproximandamente.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario