viernes, 21 de junio de 2013

MACARRONS INTEGRALS AMB VERDURETES VERDES

Avui us porto un d'aquells plats que demostren que tot o gairebe tot combina... jijiji... són d'aquells invents per acabar culs quan estic sola per casa, però que taxaaaaaan queden bé hi tot!! Però sobretot no massa feina i que surti de la normalitat.

Els ingredients (2 persones)
  • 160 grs de macarrons integrals
  • 4 talls de pit de pollastre filetejat
  • 2 alls tendres
  • 1 carabassó
  • 1/2 pebrot verd italià
  • sal i oli
La preparació:

En un cassó posem l'aigua a bullir i quan hagi arrencat el bull es el moment de posar-hi els macarrons i una mica de sal, els coem seguin les indicacions del paquet i el nostre gust (si ens agraden al dente o estovats). Mentrestant passem els filets per la planxa i els reservem. I ens posem a preparar les verduretes, tallem a trocets petits els alls tendres, així com el carabassó a dauets i el pebrot a tires primes i després a bocinets.

Un cop ho tenim tot preparat posem els alls tendres en una cassola amb un rajolinet d'oli i els hi passem 3 minutets, seguidament hi posem el pebrot i el carabassó tot a foc mig i paciència. Quan estiguin les verduretes és el moment de tallar a tires el pollastre que teniem reservat i posar-li, hi donem un parell de voltes i hi incorporem els macarrons, moment en el qual hi tirem per sobre un rajolí d'oli d'oliva en cru i ha es pot servir.

BON PROFIT!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario