martes, 11 de junio de 2013

LLACETS FRUTTI DI MARE

Mmmm.... caloreta... ja ha arribat (almenys això sembla).... així que avui toquen uns llacets frutti di mare, tal com els he batejat, vom sempre és un plat la mar defacilet de fer però que veritablement queda molt complertet.

Els ingredients (per 2):
  • 200grs de llacets grans
  • 100grs de gambes pelades
  • 100grs de musclos sense closca congelats
  • 150grs de sepia 
  • all i julivert

La preparació:

En un primer moment posem la sepia a tallets en una cassola i la comencem a fer a foc mig, esperarem que tregui l'aigua. Mentres posem aigua a calentar i quan aquesta bull hi posem els llacets i els cuinem el temps que s'estableixi en el paquet. Quan la sepia estigui quasi llesta hi posarem una cullerada d'all i julivert. i esperem que s'acabi de fer. Ho reservem. En una paella a part cuinem les gambetes i un cop llestes les afegim a la sepia, i serà ara quan hi afegirem també els musclos així ho tenim tot i li donem tres tomets pel foc. 

Un cop els llacets estiguin cuits i escorreguts els afegirem a la preparació i ho remenarem tot, i posarem un rajolí d'oli d'oliva per sobre en cru, hi donem uns tomets i ja ho podem emplatar.

BON PROFIT!



No hay comentarios:

Publicar un comentario