sábado, 1 de junio de 2013

LLONZATS DE PORC AMB SALSA DE PEBRE VERD

Comencem el mes de juny, tot i que per la temperatura ningú ho diria, i quin vent que fa, per aquí ja fa uns quants dies que bufa el mestral i ja en comencem a estar avorridets, però què hi farem.... 

Avui porto una coseta ràpida i senzilla, són llonzats de porc amb salsa de pebre verd, tot i que evidentment aquesta salsa la podeu utilitzar per acompanyar qualsevol tipus de carn i si és feta a la brasa del foc molt millor que millor.

Des de la llista dels ingredients us he posat un enllaç perquè vegeu quin tipus de pebre verd utilitzo i un altre cap al Bovril, perquè vegeu el que és les persones que ho desconegueu. 

Els ingredients (per dues persones):

La preparació:

Passem els llonzats per la planxa amb poc oli i els reservem, després en una paella hi posem uns quants granets de pebre verd, amb compte que no ens hi caigui massa suquet del que porten perque aquest farà que la salsa piqui més, i seguidament hi posem la crema de llet i una mica de pebre recent molgut, jo en faig servir un que és una mescla de tres pebres, però això és una mica igual (si la salsa la faig al càmping utilitzo pebre negre de molinet que és el que tinc allí). Quan la crema de llet es comença a calentar és el moment de posar-hi una culleradeta de cafè de Bovril, això farà que la salsa tingui un color més marronós i li dóna un sabor peculiarment bo i molt característic en la salsa de pebre. Ho deixem uns minutets a la paella i quan hagi espessat o ho vegem en la textura que ens agrada serà el moment d'emplatar-ho, posarem dos llonzats en cada plat i la salsa per sobre.

BON PROFIT!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario