domingo, 13 de enero de 2013

CANAPES VARIATS / CANAPES VARIADOS

Avui us presento un assortit de canapés, aquests concretament són els del sopar de cap d'any amb els amics, són els canapés que vam fer com a entrant, aquests estan fets amb el pa de motlle llarg, el que s'utilitza habitualment per pastissos, de cada llesca en fem 6 canapés.

Hoy os presento un surtido de canapés, estos concretamente son los de la cena de fin de año con los amigos, son canapés que hicimos como entrantes  y son de pan de molde largo, el que se usa habitualmente para hacer pasteles frescos, de cada rebanada hacemos 6 canapés.En la primera safata hi trobem:

En la primera bandeja encontramos:

Canapé de roquefort: Necesitem pa de motlle sense crosta llarg, mantega, formatge roquefort, nous pelades, triturem el roquefort amb una part de la mantega, d'aquesta manera es suavitza el gust del formatge a la vegada que facilitem que sigui més untable, quan ja ho tenim untat a sobre hi posem un troç de nou.
Canapé de roquefort, necesitamos pan de molde sin corteza, mantequilla, queso roquefort y nueces peladas, trituramos el roquefort con una parte dela mantequilla, de esta manera se suaviza el gusto del queso a la vez que facilitamos que sea mas untable, cuando ya lo tenemos untado encima colocamos un trozo de nuez.

Canapé de foie: Necesitem pa de motlle sense crosta llarg, foie, melmelada de fruits vermells. Senzillament s'unta amb foie el pa de motlle i li posem una mica de melmelada per sobre.
Canapé de foie: necesitamos pan de molde sin corteza largo, foie, melmelada de frutos rojos. Sencillamente untamos con el foie el pan de molde y le pponemos un poco de melmelada por encima.

Canapés enrollatsNecesitem pa de motlle sense crosta llarg, mantega, pernil dol i olives. D'aquests n'hi ha de dues maneres, una amb oliva i l'altre sense. S'unta el pa de motlle amb mantega i li coloquem uns talls de pernil dolç a sobre, seguidament li coloquem les olives en una llesca i els enrollem. Després els envoliquem amb film transparent i els reservem a la nevera, quan estiguem a punt de servir-los els traiem i els tallem en peces d'1cm de gruix aproximadament.
Canapés enrrollados: necesitamos pan de molde sin corteza lardo, mantequilla, jamon dulce y aceitunas. De estos ha de dos maneras, con aceitunas y sin. Se unta el pan de molde con mantequilla y le colocamos unas lonchas de jamón dulce encima, seguidamente le colocamos las aceitunas en una rebanada y las enrollamos. Despues los envolvemos con film transparente i los reservamos en la nevera, cuando estemos a punto de servirlos los sacamos y los cortamos en piezas de 1cm de grosor aproximadamente.En la segona foto, tenim 4 tipus de canapés freds:

En la segunda foto, tenemos 4 tipo de canapés fríos:

Canapé de salmóNecesitem pa de motlle sense crosta llarg, philadelphia, salmó. Simplemente untem el pa de motlle amb el formatge d'untar i a sobre li coloquem uns talls de salmó.
Canapé de salmón: necesitamos pan de molde sin corteza largo, philadelphia i salmón, simplemente untamos el pan de molde con el queso de unar y por encima le colocamos unos trozos de salmón.

Canapé de espàrregsNecesitem pa de motlle sense crosta llarg, maionesa, puntes d'espàrregs blancs. Untem el pa de motlle amb la maionesa i li coloquem per sobre les puntes dels espàrregs blancs, en aquest cas són de les estretes encara que us recomano que elegiu les més grixudes i les partiu per la meitat,, la presentació del canapé queda molt més curiosa.
Canapé de espárragos: necesitamos pan de molde sin corteza largo, mayonesa, puntas de espárragos blancos. Untamos el pan de molde con la mayonesa y le colocamos por encima las puntas de los espárragos blancos, en este caso como eran estrechas, os recomiendo que elijáis las más gruesas y las partís por la mitad, la presentación del canapé queda mucho más curiosa.

Canapé d'anxoves: Necesitem pa de motlle sense crosta llarg, mantega, anxoves, ou dur. Primer triturem les anxoves junt amb una porció de mantega al gust, si ens agraden molt les anxoves, doncs més quantitat d'anxoves que de mantega i si ens ha quedat fort pel nostre gust ho suavitzem amb mantega. Després la preparació la untem i finalment hi rallem ou dur espolvorejat per sobre. (el joc de colors queda molt curiós).
Canapé de anchoas; necesitamos pan de molde sin corteza largo, mantequilla, anchoas y huevo duro. Primero trituramos las anchoas junto con una porción de mantequilla al gusto, si nos gustan mucho las anchoas, pues mas cantidad de anchoas que de mantequilla y si nos ha quedado fuerte para nuestro gusto pues lo suavizamos con la mantequilla. Después la preparación la untamos y finalmente rallamos huevo duro por encima (el juego de colores queda muy curioso).

Canapé de sobrasadaNecesitem pa de motlle sense crosta llarg, mantega, sobrassada i ou dur. Com en els anteriors, en aquest cas també triturem la sobrassada amb la mantega, així aconseguim que la preparació sigui mes melosa i més untable, seguidament la untem en el pa de motlle i per sobre hi posem ou dur rallat.
Canapé de sobrasada: necesitamos pan de molde sin corteza largo, mantequilla, sobrasada y huevo duro. Como en los anteriores, en este caso también trituramos la sobrasada con la mantequilla, así conseguimos que la preparación sea mas melosa y más untable, seguidamente untamos el pan de molde y cortamos, al final ponemos por encima el huevo duro rallado.


Finalment, aquests era la primera vegada que els feia i són calents, encara que es poden servir recent fets, o bé servir-los freds.

Finalmente, estos era la primera vez que los hacía y son calientes, aunque se pueden servir recién hechos, o bien servirlos fríos.

Canapé de xistorra: Necessitem una fulla de massa de full (jo utilitzo les congelades de Mercadona o  les fresques del Lidl), xistorra,i ou batut. S'enrotlla la xistorra en la massa de full i es fan talls ràpids i secsde 1'5cm aprox. i els pintem amb l'ou, seguidament ho posarem al forn que previament haurem precalentat a 200º, durant 15 min. més o menys o fins que estiguin daurats. Es important humitejar el final de la pasta de full perque s'enganxi bé, sino a mesura que es va fent al forn, es desenganxa quan puja.
Canapé de chistorra: Necesitamos un hoja de masa de hojaldre (yo utilizo las congeladas de Mercadona o las frescas de Lidl), chistorra, i huevo batido. Se enrolla la chistorra en la masa de hojaldre y se hacen cortes rápidos i secos de1,2 cm aprox. y los pintamos con el huevo, seguidamente lo horneamos (previamente precalentado) a 200º, durante 15 min, más o menos o hasta que esten dorandos. Es importante humedecer el final del hojaldre para que se enganche bien, sinó a medida que se va haciendo en el horno se desengancha cuando sube.

Tira de pernil: Necessitem pasta de full, tires de pernil salat (ara que ja les he fet us recomano que hi poseu una mica de formatge, ja que pel meu gust amb el pernil sol queden secs) i ou batut. Tallem quadrats de 10x10 i després hi fem triangles, seguidament coloquem a sobre el pernil salat (i si hi volem afegir alguna cosa més, formatge, orenga, ....) i ho enrotllem. Després ho coloquem en una safata de forn i amb aquest previament precalentat a 200º, ho tindrem entre 10 i 15 min o fins que estiguin dauradets.
Tira de jamón: Necesitamos masa de hojaldre, tiras de jamon serrano (ahora que ya las he hecho os recomiendo que pongáis un poco de queso, ya que para mi gusto han quedado un poco secos con jamón sólo) y huevo batido. Cortamos cuadraditos de 10x10 i después hacemos triangulos, seguidamente colocamos encima el jamón y si queremos añadir alguna cosa más como queso, orégano... y lo enrollamos. Después lo colocamos en una safata de horno y con este previamente precalentado a 200º, y lo tendremos entre 10 iy 15 minutos o hasta que esten dorados.

No hay comentarios:

Publicar un comentario