martes, 8 de abril de 2014

MADUIXES AMB MOSCATELL O SUCRE // FRESAS CON MOSCATEL O AZÚCAR

Un postre fred, sa, fàcil de preparar, i simplement genial!! Es que m'agraden molt i de sempre però.... al Sergi que també li agraden molt, resulta que no li agraden com a mi... és a dir, ell amb sucre i jo amb moscatell. I ja que sóm de Montbrió, què millor que un Moscatell de Montbrió?

Un postre frío, sano, fácil de preparar, y simplemente genial!! Es que me gustan mucho y de siempre pero... a Sergi que tambien le gustan mucho, resulta que no le gustan como a mi... es decir, el con azúcar y con con moscatel. I ya que somos de Montbrió, que mejor que un Moscatel de Montbrió?

Els ingredients:
  • maduixes (fresas)
  • moscatell o sucre (moscatel o azúcar)
La preparació.
En primer lloc, netegem ben bé les maduixes, els traiem les fulles y les tallem en 6 trocets. En el cas de que les vulguem macerades amb moscatell, les posem en un bol i li afegim un bon raig de moscatell. I si pel contrari les volem amb sucre, doncs les posem també en un bol i hi espolvorejem sucre al gust.

En primer lugar, limpiamos bien las fresas, les sacamos las hojas y las cortamos en 6 trozos. En el caso de que las queramos maceradas con moscatel, las ponemos en un bol y le añadimos un buen chorro de moscatel. Y si por lo contrario las queremos con azúcar, pues las ponemos tambien en un bol y le espolvoreamos azúcar al  gusto.

En els dos casos, es millor fer-ho amb temps, perque es quedin ben macerades.BON PROFIT!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario