domingo, 20 de abril de 2014

PASTIS DE POLLASTRE I BACON // PASTEL DE POLLO Y BACON

Aquest és un d'aquells plats que vas improvitzant sobre la marxa, amb unes idees d'internet, el que hi ha a la nevera, un toc d'imaginació... i taxaaaan! Plat fet i el resultat perfecte, però clar tal com diria la meva àvia, si tot el que hi poses és bo, ha de sortir bo.

Este es uno de esos platos que vas improvisando sobre la marcha, con unas ideas de internet, lo que hay en la nevera, un toque de imaginación.... y tachaaaaan! Plato hecho y el resultado perfecto, pero claro, lo que diría mi abuela, si todo lo que le pones es bueno, tiene que salir bueno.

Els ingredients:
  • Pit de pollastre filetejat finet / pechuga de pollo fileteada fina
  • bacon fumat finet / bacon ahumado finito
  • beixamel / bechamel
  • formatge per gratinar / queso para gratinar
  • sal i oli / sal y aceite

La preparació

En primer lloc a la planxa  fem els filets de pollastre, previament salats, fins que estan dauradets i els reservem en una safata apta per al forn. Després fem el beicon y a mesura que està fet l'anem posant per sobre del pollastre en la safata, de manera que cobrim el pollastre.

En primer lugar, en la plancha hacemos los filetes de pollo,previamente salados, hasta que estén dorados y los reservamos en una bandeja apta para el horno. Después hacemos el bacon y a medida que esta hecho, lo vamos colocando por encima del pollo en la bandeja, de manera que el pollo quede cubierto.

Aleshores fem la beixamel i la posem per sobre del bacon, cobrint-ho tot i per sobre hi espolvorejem el formatge rallat. I serà quan ho entrarem al forn a gratinar. Quan el formatge el vegem que està apunt serà el moment de treure-ho i emplatar.

Entonces hacemos la bechamel y la ponemos por encima del bacon, tapándolo todo y por encima espolvoreamos el queso rallado. Entonces será cuando lo entremos en el horno a gratinarlo. Cuando el queso lo veamos que esta listo será el momento de sacarlo y emplatarlo.

BON PROFIT!


No hay comentarios:

Publicar un comentario