miércoles, 4 de diciembre de 2013

COCA DE RECAPTE I ROVELLONS

Aquest altre dia durant la Fira de Nadal de Montbrió van venir el David i la Vanesa i em van portar una bosseta amb uns quants rovellons que el David havia arreplegat, i com que sóm veïns i coneixen la meva afició per la cuina doncs van pensar que alguna cosa en faria. Doncs bé uns quants van fer cap en una coca de recapte casolana, que feia taaaaants mesos que no en feia que em va venir molt de gust fer-ho. 

El conjunt del gust dels rovellons amb la coca de recapte (la ceba, el pebrot i tot plegat) li dóna un gust espectacular (per als qui els agraden). Ja em direu que us sembla als comentaris!

Els ingredients (2 unitats):
  •  massa per pizza (de la que jo faig, però sense llevadura, és a dir, aigua, sal i farina), de cada massa de pizza en surten dues coques allargades de 2 pams de llarg per 1 d'ample aprox.)
  • 2 ceba grans
  • pebrot vermell a tires
  • pebre vermell dolç
  • sal i oli d'oliva
  • rovellons al gust

La preparació:
En un primer moment preparem la massa, com us he dit abans de cada unitat de massa que explico per la pizza, en surten dues coques, ho estirem bé en una safata de forn on previament hi haurem posat paper de forn.
Després tallem el pebrot vermell a tires i el posem una mica al microones 3 minutets perque es comenci a posar tou i mentres tant tallem la ceba en juliana i netejem i trocejem els rovellons. Un cop tenim la massa estirada, li dobleguem una mica les puntes, i escampem la ceba per sobre, col·loquem les tires de pebrot a tot el voltant. Hi espolvorejem el pebre vermell dolç per sobre en quantitat, també hi posem un polsim de sal, els rovellons trocejats i un bon raig d'oli d'oliva generós.
Arribats a aquest punt ho enfornarem amb el forn previament escalfat a dalt i a baix durant 20-25 minuts (o fins que nosaltres vegem que la ceba esta cuita i les vores una mica rossetes), recordeu que els temps de fornejat sempre són molt relatius ja que cada forn és un món.

BON PROFIT!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario