jueves, 20 de agosto de 2015

ALETES DE POLLASTRE AMB MEL I SOJA // ALITAS DE POLLO CON MIEL Y SOJA

De tant en tant toquen receptes que requereixen poca elaboració, però una mica de temps, que malgrat tot el resultat és mmm.... boníssim. Això si poseu el rollo de paper de cuina a mà! jijiji A veure que us semblen aquestes aletes de pollastre al forn.

De vez en cuando tocan recetas que requieren poca elaboración, pero un poco de tiempo, que a pesar de todo el resultado es mmm... buenísima. Eso si tendend el rollo de papel de cocina a mano! jijiji. A ver que os parecen estas alitas de pollo al horno.


Els ingredients:
  • Aletes de pollastre (alitas de pollo)
  • 60 grs de salsa de soja (salsa de soja)
  • 100 grs de mel (miel)
  • 1 cullerada d'oli d'oliva (cucharada de aceite de oliva)
  • 1 cullerada de ketchup (cucharada de ketchup)



La preparació:

Primer preescalfem el forn a 180º, i mentres anem preparant la salsa de mel i soja, mesclant tots els ingredients i batent-los fins que quedin completament integrats.

Primero precalentamos el horno a 180ºC, y mientras se precalienta vamos preparando la salsa de miel y soja, mezclando todos los ingredientes y batiendo hasta que queden completamente integrados.

Preparem les aletes en la safata de forn (us recomano que li poseu paper de forn o d'alumini, ja que queda molt pringós i facilitarà la neteja), les netejem bé de les plomes que hi hagin pogut quedar i les passem per sota del raig d'aigua. Aleshores les pinzellem amb la salsa de mel i soja y les posem al forn durant 30 minuts aproximadament a 180º, temps durant el qual les anirem girant i pinzellant.

Preparamos las alitas en la fuente del horno (os recomiendo que le pongáis papel de horno o de aluminio, ya que queda muy pringoso y facilitará la limpieza), limpiándolas bien de plumas que hayan podido quedar, y las pasamos por debajo del chorro de agua. Luego las pincelamos con la salsa de miel y soja y las metemos al horno durante 30 minutos aproximadamente a 180ºC, tiempo durante el cual las iremos girando y pincelando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario