viernes, 11 de septiembre de 2015

AMANIDA CAPRESE // ENSALADA CAPRESE

A l'estiu només ens venen de gust coses fresquetes amb la calor, no? Doncs avui us ensenyo com preparem a casa una amanida caprese... fàcil, fresca i amb molt de sabor! Depenent de la varietat de tomàquet que escolliu us quedarà més o menys sabrosa.

En verano sólo nos apetecen cosas frescas con el calor, no? Pues hoy os enseño como preparamos en casa una ensalada caprese... fácil, fresca y con mucho sabor! En función de la variedad de tomate que escojáis os quedará mas o menos sabrosa.

Els ingredients:
  • 3 tomàquets madurs (tomates maduros)
  • 1 bola de mozzarela fresca (bola de mozzarela fresca)
  • oli d'oliva (aceite de oliva)
  • sal maldon (sal maldon)
  • orenga (orégano)La preparació:
Rentem els tomàquets i els tallem a làmines, de mig centímetre aproximadament, si en tenim podem utilitzar la mandolina i els anem colocant a sobre d'una safata per servir un al costat de l'altra. Fem el mateix amb la bola de mozzarela que previament haurem escorregut. Aleshores coloquem els talls de mozzarela per sobre del tomàquet.

Lavamos los tomates y los cortamos a laminas, de medio centímetro aproximadamente, si tenemos podemos utilizar la mandolina y las vamos colocando encima de una bandeja para servir una al lado de la otra. Hacemos lo mismo con la bola de mozzarela que previamente hemos escurrido. Entonces colocamos los trozos de mozzarela por encima del tomate.

Finalment hi posem un rajolí d'oli d'oliva, un posim de sal maldon i l'orenga. I ja ho tindrem llest per menjar.

Finalmente le ponemos un chorrito de aceite de oliva, una pizca de sal maldon y el orégano. Y ya lo tendremos listo para comer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario