lunes, 13 de julio de 2015

UN KIT KAT

Fa dies que no us deia res, ni posava cap recepta. Això no es deu a que m'hagi desmotivat, ni que la onada de calor m'hagi afectat, ni m'ha passat res dolent... tot al contrari. El pasat dia 19 en Marc va arribar a les nostres vides i ens hem estat adaptant a ser 4 a casa. Tinc receptes guardades i fotos fetes pendent de publicar que les veureu en breu.

Hace días que no os decía nada, ni colgaba ninguna receta. Eso no se debe a que me haya desmotivado, ni que la ola de calor me haya afectado, ni me ha pasado nada malo... todo al contrario. El pasado día 19, Marc llegó a nuestras vidas y nos hemos estado adaptando a ser 4 en casa. Tengo recetas guardadas y fotos hechas pendientes de publicar que veréis en breve.Nous iogurs, pans, receptes de rap, de pollastre... receptes refrescants per soportar una mica millor aquesta calor d'estiu, altres aptes per posar en tuppers per prendre, de tot una mica... Així que ens veiem en breu per La cuineta de la Lourdes.

Nuevos yogures, panes, recetas de rape, de pollo... recetas refrescantes para soportar un poco mejor este calor de verano, otras aptas para poner en tuppers para llevar, de todo un poco... Así que nos vemos en breve por La cuineta de la Lourdes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario