viernes, 18 de octubre de 2013

TRUITA D'ALBERGÍNIA

Mmm... Seguim amb receptes ultra mega ràpides i ultra mega senzilles i ultra mega bones... amb els productes que ens porten els nois de Hort a la Porta, avui una truiteta d'alberginies. Ja veureu que ràpida de fer i quin resultat, apta tant per un sopar ràpid com per fer-la a daus i posar-la en un aperitiu, un pica pica o inclos per prendre-la en un tupper si hem de dinar o sopar fora.

Els ingredients (2p):
  • albergínies
  • 3/4 ous
  • oli d'oliva
  • sal

La preparació:

En un primer moment netegem les albergíniesi les tallem a trocets i les passem per la paella amb un bon raig d'oli d'oliva i sal. Mentre es couen batem els ous i els tenim preparats en un bol amb una mica de profunditat. Quan l'albergínia estigui toveta l'afegim al bol on tenim els ous i ho remenem una mica. Aleshores és quan la posem en una paella, si ens agrada crueta, la posem a foc fort i tom i tom, i si per contrari ens agrada ben cuallada doncs la posem a la paella a foc fluixet també tom i tom però una estoneta més.

BON PROFIT!!



2 comentarios:

  1. Hola Lourdes! No sabia com contestar-te al comentari que em vas deixar sobre la tela de càmares! Jeje! La vaig comprar a www.hawthornethreads.com. Aquesta em sembla que ja no la tenen però n'hi ha d'altres molt xules també amb càmares ;) Una abraçada!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Cristina!! Li donaré un cop d'ull!!

    ResponderEliminar