martes, 24 de septiembre de 2013

PALMERETES

Mireu quina recepta més dolça i fàcil que us porto avui!! Unes palmeretes, tot i que també hi ha qui en diu orelletes... Aquestes que us ensenyo son les bàsiques sense res, és a dir, no van banyades, però evidentment que les podem banyar en xocolata si sou més llepols, la veritat és que a mi les de sucre m'encanten!! I són molt fàcils de fer ja ho veureu.

Els ingredients:
  • pasta de full
  • sucre

La preparació:

En el taulell on ens posarem a treballar hi espolvoregem sucre i tot seguit hi estenem la pasta de full a sobre i li tornem a espolvorejar sucre, a les hores ho estirem una mica amb el corró i d'aquesta manera la sucre queda incrustada a les palmeretes. Aleshores el que ens toca fer mentre el forn s'està precalentant, hem de doblegar la pasta de full per a això ha de ser un recuadre i hem de començar a enrollar per exemple per la dreta fins al centre i tot seguit per l'esquerra i fins al centre. En aquest moment agafem un ganivet i fem talls més petits d'un cm, a talls secs i ràpids. 
En gruix de les peces dependrà de lo gruixudes que ens agradin les palmeretes, així que quan les tinguem les estirem a sobre d'una placa de forn on previament hi haurem posat un paper de forn i durant 15 minuts ho fornegem (vigilant, ja que ja sabeu que cada forn es un món) així que si abans del que us he dit ja veieu que estan per menjar-les, doncs les deixeu refredar i les tindrem a punt per acompanyar un cafe a mitja tarda o uns postres.

BON PROFIT!!No hay comentarios:

Publicar un comentario