lunes, 29 de julio de 2013

MACARRONS A LA BOLONYESA

Com es nota que és estiu que tinc el blog una mica abandonat, però no us penseu que no cuino, sinó que el que no tinc és temps d'anar actualitzant, tot i això estic fent recopilació de plats jijiji... Avui us porto una recepta senzilla, els macarrons a la bolonyesa, aquesta vegada però els he fet amb el robot de cuina, la Chef 2000, és el primer plat que hi cuino, doncs tot i que fa 4 anys bons que la tenim per casa només hi havia fet reposteria però avui m'he llençat a la piscina i he fet aquests macarrons, el resultat final... Doncs boníssims! i jo era una mica reticent a utilitzar-la pel fet que es posa la pasta crua i tot alhora etc... però vist el resultat ja podeu estar segurs que no serà l'últim!

Jo us poso la recepta tal i com l'he fet al robot però veureu que es pot adaptar fàcilment a l'estil tradicional, només cal tenir en compte que el mesurador de la Chef 2000 es de 200ml, aleshores només cal calcular la quantitat quan poso les parts del mesurador.

Els ingredients (2 persones):
  • 160g de macarrons
  • 50g de formatge rallat
  • 3/4 de mesurador de tomàquet natural
  • 1/4 de mesurador d'oli d'oliva
  • 1 ceba petita
  • 1 all
  • 1 cullerada de farina
  • 1/2 de mesurador de vi negre
  • 2 mesuradors de caldo
  • 150g de carn picada
  • sal i pebre
  • orenga

La preparació:
En primer lloc a la Chef2000 hi posarem l'oli, l'all i la ceba picats i la carn picada i salpebrada, aleshores es programa el menú Cocció/Forn durant 4 min. Serà quan obrirem la Chef i hi afegirem la pasta sense coure i la resta dels ingredients menys el formatge rallat. Programarem el meú Cocció/Forn durant 9 min més, un cop passat el temps veurem que la pasta ha de quedar sense el caldo però sucosa, ho emplatarem i ho servirem amb el formatge rallat per sobre.

BON PROFIT!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario