miércoles, 26 de abril de 2017

LLUÇ EN PAPILLOTE AMB XAMPINYONS I ARROS // MERLUZA EN PAPILLOTE CON CHAMPIÑONES Y ARROZ

Aquest plat sembla mentida que el resultat final sigui tant sabrós. La recepta d'avui es per la thermomix però també es realment fàcil d'adaptar a la cuina tradicional. Aquest plat es ideal per després de l'època que acabem de passar, vacances, mones, xocolates... La recepta la vaig treure de la revista de la Thx de juliol de 2016, pero adaptant-la a lluç enlloc de salmó. A la thermomix aquest plat el tindrem preparat en poc més de 20 minuts i de forma convencional més o menys igual.

Este plato parece mentira que el resultado final sea tan sabroso. La receta de hoy es para la thermomix pero también es realmente fácil de adaptar a la cocina tradicional. Este plato es muy idóneo para después de la época que acabamos de pasar vacaciones, monas, chocolates... La receta la saqué de la revista de la Thx de julio de 2016, pero adaptándola a merluza en lugar de salmón. Con la thermomix este plato lo tendremos preparado en poco más de 20 minuts y de forma convencional más o menos igual.


Els ingredients:

Per l'arròs (Para el arroz)
 • 1-2 dents d'all (dientes de ajo)
 • 30g. d'oli d'oliva (aceite de oliva)
 • 300 g. d'rròs de gra rodó (arroz de grano redondo)
 • 800 g. d'aigua (agua)
 • 1 cullerada rasa de sal (cucharada rasa de sal)

Per les papillotes (para las papillotes)
 • 4 talls de lluç (lomos de merluza)
 • 4 rametes d'anet fresc o 4 pessics de sec (ramitas de eneldo fresco o 4 pellizcos de seco)
 • 4 rodelles de llimona (rodajas de limón)
 • 100 g. de xampinyons laminats (champiñones laminados)
 • 100 g. de tomàquets xerri (tomates cherry)
 • 4 pessics de sal (pellizcos de sal)
 • 4 pessics de pebre negre mòlta (pellizcos de pimienta molida)
 • oli d'oliva (aceite de oliva)

La preparació:

Comencem fent l'arròs, i per això posem en el got l'all i l'oli, ho piquem 3 segons a velocitat 5 i despés ho sofregim 4 minuts, varoma, velocitat 1. Després posem el cistellet amb l'arròs, afegim l'aigua i la sal i ho programem 10 minuts a 100º velocitat 4. Mentrestant prepararem els papillots.

Empezamos haciendo el arroz, y paraello ponemos en el vaso el ajo y el aceite, pica 3 segundos velocidad 5 y después lo sofreímos 4 minutos varoma velocidad 1. Luego introducimos el cestillo con el arroz, el agua y la sal, programamos 10 minutos temperatura 100 º velocidad 4. Mientras preparamos los papillotes.


Per els papillots tallem 4 troços de paper d'alumini, i en el centre de cadascun hi posem un tall de lluç, 1 rameta d'anet i 1 rodella de llimona, repartim els xampinyons i els tomàquets, hi espolvorejem sal y pebre, ho reguem amb una mica d'oli.

Taqnuem els papillots i els coloquem en el recipient del varoma, lleugerament montats l'un sobre l'altre. Tapem el varoma i el posem en la seva posició i programem 12 minuts a temperatura varoma velocitat 1. Retirem el varoma i traiem el cistellet. 

Servim els papillots de lluç amb les verduretes i l'arròs.

Para los papillottes cortamos 4 trozos de papel de aluminio y en el centro de cada uno ponemos el lomo de merluza, 1 ramita de eneldo y 1 rodaja de limón, repartimos los champiñones y el tomate. Espolvoreamos con la sal y la pimienta y un poquito de aceite.

Cerramos los papillotes y los colocamos en el recipiente varoma ligeramente montados unos sobre otros. Tapa el varoma y lo situamos en su posición; programamos 12 minutos temperatura varoma velocidad 1. Retiramos el varoma y el cestillo.

Sirve los papillotes de merluza y verduras con el arroz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario