Ja tocava una recepta de verdures, així que em vaig proposar buscar a internet alguna recepta que em cridés l'atenció, però com que realment a mi em costa una mica introduir temes i ingredients nous em feia una mica de por...
Al final no vaig fer-ne cap de concreta, sinó que una mica d'aquí, una mica d'allí, i les verduretes que tenia a la nevera al final va sortir aquesta lassanya i la veritat que repetirem i segur.... Espero que us sembli bé i que sobretot us agradi. Ja em direu què us sembla als comentaris!
Els ingredients per dues persones:
- 6 làmines de lassanya
- 1 ceba picada
- 2 pastanagues pelades i picades
- 150 gr de bolets a trossos (1 pot de bolets variats)
- 1 carabassó a quadrats petits
- 1 tomàquet pera pelat i a bocins
- llet
- mantega
- oli
- 1 cullerada sopera de farina
- sal
- nou moscada
- formatge rallat
La
preparació:
Es
sofregeix la ceba a foc mig i quan està feta s'hi agefeix la
pastanaga, quan aquesta està mig cuita hi afegim el carabassó i
mentre es fan les verdures comencem a preparar les plaques de la
lassanya seguint les instruccions del paquet, s'escorren i es posen
en aigua freda, jo utilitzo les plaques de lassanya precuita del Pavo
i queden genials!
Sense
que s'hagi fet el carabassó del tot hi posem els bolets i apujem el
foc, quan els bolets estàn llestos hi incorporem el tomàquet i ho
deixem fer 5 minutets i ho salpebrem. Aleshores posem les plaques de
lassanya a sobre d'un drap perque s'escorri l'aigua. Mentre fem la
beixamel i preparem el motlle on posarem la lasanya per introduir-la
al forn, en aquest hi posem una capa de làmines de lasanya, després
una capa de verdura, una altra de lasanya, una altra de verdura i ho
tapem amb una última capa de lasanya.
Finalement
ho cubrim amb la beixamel i el formatge rallat, ho introduirem al
forn que previament haurem posat a precalentar i ho gratinarem.
BON
PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario