Quina cosa més simple que us ensenyaré avui.... però ja se sap que de vegades les coses si no es proven i tasten no se saben no? A nosaltres ens agrada provar molt diferents tips d'amanides, per sortir una mica de la típica amanida verda, així que us animo a experimentar amb salses, vinagres, fruits secs, etc... El que avui us presento però és l'amanida cèsar.
Els ingredients:
- Una bossa d'amanida tipus gourmet (Enciam, escarola, radicchio i canonges)
- Salsa cèsar
- tires de beicon
- bocins de pa torrat
- formatge parmesà
La preparació:
En una paella fem les tires de beicon, sense oli ni res, elles mateixes treuran prou greix per fer-se. Mentrestant en un bol gran posem al nostre gust la quantitat d'amanida que creguem convenient, i hi afegim, els bocins de pa torrat (jo els compro de bossa al mercadona), el formatge parmesà, i la salsa cèsar. Quan les tires de beicon estiguin cuites al nostre gust les afegirem i ho remenarem tot plegat.
Evidentment si us agrada un altra tipus de verd li podeu posar, a nosaltres ens agrada molt la barreja de les gourmet és per això que és la que més utlitzem.
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario