Finalment avui si que hi ha recepta nova!! ueeeee!!! Avui us presento una recepta que vaig treure de la revista cuines, el meu pare sempre la compra i quan la veig que la té per sobre la tauleta sempre la fullejo a veure que en puc treure i aquesta recepta em va cridar molt l'atenció. Val a dir que la meva emplatada final és molt diferent a la imatge que en presentava la revista (i sincerament no ho entenc perque vaig seguir-ne els passos), però el gust és realment bo! Així que us animo a que proveu de fer-la.
Val a dir que quan la vulgueu fer penseu que hi ha una part de maceració (8 horetes) així que hem de fer la previsió!
Els ingredients (4pers.):
- 600g de calamars petits
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- 2 tomàquets madurs
- 3 dents d'all
- 2 rametes de julivert
- pebre
- 20g de pa rallat
- 1 gotet de vi blanc
- oli d'oliva i sal
La preparació:
En primer lloc es netegen els calamars si no els heu comprat nets i es cobreixen en un bol amb els alls pelats i picats i es macera la preparació a la nevera durant 8 horetes.
Quan ja ho tenim a punt es colorquen els calamars en una cassola (preferiblement de fang) i es cobreixen amb les cebes picades, els pebrots verds trocejats, el julivert picat i els tomàquets pelats, rallats i sense llabors, es salpebra, s'hi espolvoreja el pa rallar i es ruixa amb oli.
Es deixen coure moooolt lentament, removent de tant en tant perque es mesclin bé tots els ingredients i a mitja cocció s'hi incorpora el vi blanc. Estaran llestos en 20 minuts.
Ja veieu que tot i la maceració no és un plat complicar d'elaborar, es només que hem de tenir en compte les 8 horetes que necessiten els calamars a la nevera!
BON PROFIT.
No hay comentarios:
Publicar un comentario