Avui us ensenyo una de les receptes que més m'agraden, tot i que els que em coneixeu sabeu que els pèsols no m'entusiasmen gens, els poso a molts llocs perque reconeixo que donen el seu toc.
Aquesta manera de fer les mandonguilles és tal i com les fa la meva sogra que queden realment fantàstiques, ja veureu que no tenen molta història, com la majoria de les meves receptes però us en llepareu els dits! Jo normalment en faig una cassola i ens ho menjem per dinar i ens en sobra per fer-ne 4 o 5 tuppers i al congelador.
Els ingredients (40 mandonguilles aprox):
- 1k de carn picada mixta (1/2 porc i 1/2 vedella)
- 1 ou
- farina
- all i julivert
- pèsols
- pa rallat
- ceba
- tomàquet
- llorer
La preparació:
Es barreja la carn en un bol i s'hi posa sal i pebre, all i julivert, una mica de pa rallat i l'ou. Es mescla tot i es deixa reposar una estona (de vegades ho faig a la tarda i ho poso a la nevera, l'endemà al matí és quan continuo amb la recepta).
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario