De vegades ja ho faig això, ganes de provar coses noves, receptes que no he fet mai, ganes de provar coses fetes de diferents maneres i el plat que us porto avui és un d'aquests... Per no menjar el llom de la mateixa manera em vaig posar a buscar per internet i vaig trobar unes receptes semblants a aquesta, el que he fet? doncs adaptar-la una mica als meus gustos y als ingredients que tenia per casa. Espero que us agradi...
Els ingredients (per 4 pers.):
- 16 Talls de llom
- 1/2 Kg. Xampinyons
- 1 Ceba grossa
- 1/5 l. Cervesa
- 1 Raig de vi negre
- Farina, sal i oli
La
preparació:
Enfarinarem
els talls de llom que ja haurem salat, els fregirem una mica per cada
costat i els reservarem.
Tallarem
la ceba en juliana, rentarem i laminarem els xampinyons.
Posarem
oli en una cassola sofregint la ceba, quan es comenci a estovar
afegirem els xampinyons deixant que treguin el seu suc posant-hi un
polsim de sal, a continuació hi ajuntarem el llom, la cervesa i el
vi deixant que bulli 1 hora a foc suau o fins que estigui tou. Ho
tastarem i si cal rectificarem la sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario