Feia temps que volia tornar a fer orades, però volia canviar una mica el procediment de la recepta, i els ingredients respecte a l'altra que us vaig ensenyar ja fa uns mesos així que em vaig posar a pensar com ho podira fer i el resultat pel nostre gust va ser del tot satisfactori i mooooolt diferent a l'altra recepta.
Els ingredients (2pers):
- 2 patates
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 2 orades
- 1 llimona
- all i julivert
- sal i pebre
- pebre vermell dolç
- 1 got de vi blanc
La preparació:
En primer lloc pelem i tallem la patata a rodanxes i tallem la ceba en juliana, tot plegat ho posem en una safata apta per al forn, ho salpebrem i hi posem un raig ben generós d'oli d'oliva. Ho posem al forn a 200º i mentrestant netegem les dorades i els hi fem tres talls en un costat; també afagem la llimona i en fem unes rodanxes i també piquem l'all i julivert, a mitja cocció, quan hagin passat 10 minutets hi posem el got de vi, una bona quantitat de pebre vermell dolç, uns tomacons oberts pel mig i li tirem per sobre una mica d'all i julivert del que hem picat i ho deixem coure 10 minutets més. Continuem amb la preparació de les orades...
Quan les patates estan llestes de tovetes, és el moment d'incorporar el peix, i en els talls que hem fet a les orades hi posem mitja rodanxa de llimona, una mica més de pebre vermell dolç i sal, una mica de julivert i un altre raig d'oli generós; i ja les podem posar al forn. Hem de tenir en compte que aquest peix es cou en molt pocs minuts, en 5 minuts està llest i com a màxim us recomano que les hi tingueu entre 10 o 12 minuts, si ho deixem més temps la carn quedarà dura (hem de tenir en compte però que cada forn és diferent, així que per assegurar-nos el que podem fer és tastar una mica la carn).
Posem la orada al plat amb una mica de patata i ceba i els tomacons.
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario