Avui, per dinar una innovació! Tenía moltes ganes de provar de fer lassanya o canelons de bolets però no trobava cap recepta ja feta que m'acabés de fer el pes, els que em coneixeu ja sabeu que sóc una mica tiquis miquis o llepafils, no m'agraden totes les coses i per tastar-les m'han de venir de gust. Així que m'he posat mans a l'obra, i a partir d'una recepta qualsevol de canalons de bolets, he fet la meva versió per la lassanya, posant i traient ingredients.
Si cliqueu a sobre de la beixamel anireu a parar a la meva manera de fer-la.
El resultat doncs molt curiós, us animo a fer-la ja que és moooolt senzilla de fer, no comporta hores i hores de preparació i al final doncs un plat molt "resultón" que dirien en castellà.
A més a més he estrenat el meu ULTRA PRO per la lassanya de tupperware! m'encanta.
A més a més he estrenat el meu ULTRA PRO per la lassanya de tupperware! m'encanta.
Els ingredients (2 pers):
- 6 plaques de lassanya precuita
- 1 ceba
- 500 grs de bolets variats
- 2 alls
- beixamel
- pebre negre (o de colors)
- orenga
- nou moscada
- formatge rallat
La preparació:
Tallem i trocejem la ceba ben fineta i la passem per la paella juntament amb l'all. Mentrestant preparem els bolets, jo per aquesta recepta vaig fer servir una bossa de barreja de bolets d'Eismann de 1/2 kg, els posema descongelar i si n'hi ha algun bocí massa gran el trocejem ja que és el que després ens trobarem quan els menjem. Un cop la ceba i l'all agafen color és el moment de posar-hi els bolets i els fem a foc lent.
Preparem les plaques de lassanya, (els que em seguiu ja sabeu que utilitzo les precuites). I aleshores és el moment de preparar la beixamel, mentre els bolets es van coent; un cop estan llestos hi afegim 4 o 5 cullerades de beixamel i ho remenem bé, i hi posem un posim d'orenga i nou moscada, una mica de pebre i ho rectifiquem de sal.
Agafem les plaques de lassanya i les posem, en el meu cas en la ultrapro (un recipient per al forn de tuperware), al fons pero hi poso una mica de beixamel i l'escampo bé, posem un parell de plaques i una capa del preparat de bolets, a sobre una cullerada de beixamel, i una capa de lassanya, i repetim, preparat, beixamel i lassanya, finalment per sobre i espolvorejem formatge rallat i cap al forn que tot plegat agafi temperatura i es possi ros gratinant-ho.
BON PROFIT!!
Tallem i trocejem la ceba ben fineta i la passem per la paella juntament amb l'all. Mentrestant preparem els bolets, jo per aquesta recepta vaig fer servir una bossa de barreja de bolets d'Eismann de 1/2 kg, els posema descongelar i si n'hi ha algun bocí massa gran el trocejem ja que és el que després ens trobarem quan els menjem. Un cop la ceba i l'all agafen color és el moment de posar-hi els bolets i els fem a foc lent.
Preparem les plaques de lassanya, (els que em seguiu ja sabeu que utilitzo les precuites). I aleshores és el moment de preparar la beixamel, mentre els bolets es van coent; un cop estan llestos hi afegim 4 o 5 cullerades de beixamel i ho remenem bé, i hi posem un posim d'orenga i nou moscada, una mica de pebre i ho rectifiquem de sal.
Agafem les plaques de lassanya i les posem, en el meu cas en la ultrapro (un recipient per al forn de tuperware), al fons pero hi poso una mica de beixamel i l'escampo bé, posem un parell de plaques i una capa del preparat de bolets, a sobre una cullerada de beixamel, i una capa de lassanya, i repetim, preparat, beixamel i lassanya, finalment per sobre i espolvorejem formatge rallat i cap al forn que tot plegat agafi temperatura i es possi ros gratinant-ho.
BON PROFIT!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario