Un entrant de fàcil preparació i que dona un resultat fantàstic!
Un entrante de fácil preparación y que da un resultado fantástico!
Els ingredients:
- 1 paquet de carpacció de bacallà congelat La Sirena (1 paquete de carpacció de bacalao congelado de la Sirena)
- 1 tomàquet madur (1 tomate maduro)
- oli d'oliva (aceite de oliva)
- sal maldon (sal maldon)
- olivada (olivada)
La preparació:
En primer lloc descongelem el bacallà tal i com indiqui en el seu emboltori, cadascú segons el que hageu escollit.
En primer lugar descongelamos el bacalao tal y como indique en su emboltorio, lo hacemos según el que hayamos escogido.
En primer lugar descongelamos el bacalao tal y como indique en su emboltorio, lo hacemos según el que hayamos escogido.
Aleshores afagem el tomàquet madur i el rallem, i el posem de fons d'un plat pla, li posem un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal maldon per sobre. Tot seguit anem colocant amb molt de compte els talls de carpacció per sobre.
Entonces cogemos el tomate maduro y lo rallamos, lo ponemos de fondo en un plato, le ponemos un xorrito de aceite de oliva y un poco de sal maldon por encima. Seguidamente vamos colocando con mucho cuidado los trozos de carpacció por encima.
Entonces cogemos el tomate maduro y lo rallamos, lo ponemos de fondo en un plato, le ponemos un xorrito de aceite de oliva y un poco de sal maldon por encima. Seguidamente vamos colocando con mucho cuidado los trozos de carpacció por encima.
En un pot posem dues cullerades d'olivada i anem posant oli d'oliva, fins que la preparació tingui una textura que sigui fàcil de posar per sobre del carpaccio.
En un bote ponemos dos cucharadas de olivada y vamos añadiendo aceite de oliva, hasta que la preparación tenga una textura que sea fácil de colocar por encima del carpaccio.
En un bote ponemos dos cucharadas de olivada y vamos añadiendo aceite de oliva, hasta que la preparación tenga una textura que sea fácil de colocar por encima del carpaccio.
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