De vegades
ens venen de gust coses a mitja tarda quan algú ens en parla, doncs
precisament això em va passar fa uns dies, i sumat al meu actual
estat, potser estariem parlant d’algun antull? Doncs tot pot ser!
Jijiji Feia molts dies que no feiem creps i salades encara més… ni
ho recordo! Així que en vam fer una remesa per sopar.
A veces nos
apetecen cosas a media tarde cuando alguien nos habla de ello, pues
precisamente eso me pasó hace unos días, y sumado a mi actual
estado, tal vez estaríamos hablando de antojos? Pues todo puede ser!
Jijiji Hacía muchos días que no hacíamos crepps y saladas aún
más… ni lo recuerdo! Así que hicimos unas cuantas para cenar.
Els ingredients:
- 2 ous (huevos)
- 125g de farina (harina)
- 250ml de llet (leche)
(en el cas de voler-les fer dolces li posarem 30 grs de sucre // en
el caso de querer hacerlas dulces le pondremos 30 grs de azúcar)
La preparació:
Posem tots
els ingredients en el got del túrmix fins a obtenir una massa el més
homogènia possible. Amb aquesta preparació en tenim aproximadament
per 7 crepps.
Ponemos
todos los ingredientes en el vaso del túrmix hasta obtener una masa
lo mas homogénea posible. Con esta preparación tenemos
aproximadamente para 7 crepps.
Aleshores
posem la paella per crepps a escalfar i jo de mesura faig servir el
cullerot de la sopa fins a la meitat. Passem una mica de mantega per
la paella i li posem la preparació, escampant-la bé per què arribi
a tot arreu, ens esperem una mica i amb l’ajuda d’algun estri una
mica pla li donem la volta.
Entonces
ponemos la sartén para crepps a calentar y yo de medida uso el
cucharón de la sopa hasta la mitad. Pasamos un poco de mantequilla
por la sartén y le añadimos la preparación, esparciéndola bien
para que llegue a todas partes, nos esperamos un poco y con la ayuda
de algún utensilio un poco llano le damos la vuelta.
Un cop
les tenim fetes, ja les podem farcir, en aquest cas les vam fer unes
amb formatge, bacon i ous de guatlla, unes altres amb pernil salat i
formatge de cabra i amb formatge i xampinyons i amb formatge i pernil
dolç. Per tal que el formatge es fongui una mica i es cuinin els ous
les passo un minutet pel forn amb el grill.
Una
vez hechas, ya las podemos rellenar, en este caso las hicimos unas
con queso bacón y huevos de codorniz, otras con jamón y queso de
cabra, otras con queso y champiñones y las últimas con queso y
jamón en dulce. Para que el queso se funda un poco y se cocinen los
huevos, los paso un minutito por el horno con el grill.
No hay comentarios:
Publicar un comentario