Avui just tornar de la setmana santa, una recepta de llegums, pero una mica light ja que jo de gust no sóc massa de xorissos i aquestes coses....
Hoy justo volver de la semana santa, una receta de legumbres, pero un poco light ya que yo de gusto no soy de demasiados chorizos y estas cosas....
Els ingredients (2 pers) :
- 200grs de llenties (lentejas)
- 1 pastanaga (zanahoria)
- 1/2 ceba (cebolla)
- 1 fulla de llorer (laurel)
- 1 tomàquet madur (Tomate maduro)
- 2 alls (ajos)
- 4 talls de llom (lomo)
La preparació:
Es posen els alls, el tomàquet, el llorer i l'oli a foc lent remenant. Quan el tomàquet està desfet s'hi posa la pastanaga i la ceba i el llom, tot tallat i es cou 5 minuts més. A continuació hi posem les llenties escorregudes, sal i agua fins a la mateixa alçada de les llenties (en funció de si ens agrada caldós o no).
Se ponen los ajos, el tomate, el laurel y el aceite a fuego lento mezclandolo. Cuando el tomate se ha desecho se le pone la zanahoria, la cebolla y la legmbre, todo cortadito y se cuece 5 minutos mas- A continuación, le ponemos las lentejas escorrides, sal y agua hasta la misma altura de las lentejas (en funcióin de si nos gusta caldoso o no)
Es cou tot junt 8 o 10 minuts (si l'aigua s'evaporés sempre n'hi podem afegir). Al final de tot es corregeix de sal.
Se cuece todo junto 8-10 minutos (si el agua se evapora siempre le podemos añadir), al final de todo se corrige de sal.
Com veieu és un plat molt ràpid i necessari en la nostra dieta, per el ferro que ens aporten les llenties.
Como veis es un plato muy rápido, y necesario en nuestra dieta, por el hierro que nos aportan las lentejas.
BON PROFIT!!
BUEN PROVECHO!!
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